Programa 528 – 17/04/2020 – Edició 2317

Programa 528 – 17/04/2020 – Edició 2317

CASTELLS I CARAMELLES CONFINADES

En aquest programa 528 parlarem de castells. I ho farem amb el nostre especialista de capçalera, en Carles Esteve, tot analitzant la situació actual i el futur immediat i a mig termini, que no sembla massa optimista per aquesta temporada 2020.

I us parlarem també de Caramelles que, com cada any,  han arribat amb la Pasqua malgrat el confinament i gràcies a la inventiva i la il·lusió d’aquells que les canten i celebren tradicionalment cada any. I farem un especial esment de les de Solsona, tot escoltant i veient el Youtube de l’Orfeó Nova Solsona (associació que enguany celebra un accidentat centenari) d’una de les seves caramelles habituals: “Oh Solsona, bella Solsona!”, del mestre Joan Roure amb lletra de Joan Puig. Serà el nostre Youtube de la setmana. Felicitats amics!

D’altra banda, sembla que es pot anunciar ja la nova data en què es celebrarà oficialment la Festa de Sant Jordi, el 23 de juliol, tot i que estarem amatents a la creativitat popular. Molt ens sembla que el Covid-19, més que prendre’ns el Sant Jordi ens en regalarà dos.

També tindrem més SECCIONS:

I la part musical es completarà amb

  • LES CARAMELLES (cuplet)                   Càndida Pérez / Joan Misterio / Bernat Castillejo                    Mercè Martínez & Cobla Mediterrània
  • PERSEVERANÇA (sardana)                 Josep M. Bernat        Cobla Sabadell

I l’espai de la 1a. semifinal de LA SARDANA DE L’ANY 2019 en el que podreu escoltar:

  • ANHELS DE JOVENTUT                     Jordi Teixidor              Cobla Sant Jordi
  • JARDINS DE LA TORRETA                 Amadeu Escoda        Cobla Principal del Llobregat
  • ENTRE EL MAR I LA MUNTANYA     Antoni Mas Bou         Cobla Ciutat de Girona
  • ESTÍMUL CARDEDEUENC                Joan Làzaro                 Cobla Principal del Llobregat

I ja comencem a preparar el sisè FES TA FESTA en confinament.

Cuideu-vos.