Programa 532 – 15/05/2020 – Edició 2321

Programa 532 – 15/05/2020 – Edició 2321

La sardana de l’any 2019 ja té finalistes

Tot i que a hores d’ara no tenim notícies de quan, on i com es podrà realitzar el concert final d’enguany d’aquest popular concurs, el cert és que telemàticament i a partir de les votacions rebudes al web del concurs s’han pogut ja escatir quines són les sardanes (al final 12) que optaran a aquest preuat títol. Des del FES TA FESTA us ho comentem i us emplacem a la següent edició del programa per comentar amb més detall la classificació final.

I encara en clau LSDA19, un dels temes musical del programa serà la sardana del mestre Ricard Viladesau “Palamós, ciutat pubilla”, que el 28 de maig del 2005 era proclamada al Palau de la Música Catalana Sardana de l’any 2004, la primera de la segona època del concurs.

Abans, pel que fa a la música, haurem escoltat la inconfusible veu d’en Pep Gimeno Botifarra amb un tema titulat “Seguidilles de la Foia” del CD DE BANDA A BANDA DEL MEDITERRANI que va enregistrar en col·laboració amb el violinista i cantant marroquí Ahmed Touzani.

I encara musicalment parlant, i ja que les iniciatives en aquest sentit són molt nombroses, tindrem fins a tres Youtubes de la Setmana:

  • La sardana “Dolç record”, del mestre Fèlix Martínez Comín, amb la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.
  • La rumba “Tupinamba”, del mestre Agustí Borgunyó i arranjament de Bernat Castillejo, amb la cobla Mediterrània.
  • I per acabar el programa, un tema d’en Sam Ramos titulat “Em quedo a casa” enregistrat per un grup de músics cardedeuencs que s’identifiquen com a MÚSICS CONFINATS A CARDEDEU.

I, és clar, també tindrem les SECCIONS:

I, amb tot això, ja portem tancats a casa més de dos mesos!

Però la setmana que bé farem el desè programa en confinament. Ja el tenim quasi a punt…

Cuideu-vos molt!