Programa 602 – 17/09/2021 – Edició 2391

Programa 602 – 17/09/2021 – Edició 2391

Santa Tecla 700 anys

Avui, al FES TA FESTA volem commemorar també aquesta efemèride: set segles de l’arribada de la relíquia de Santa Tecla (concretament un braç) a Tarragona, un fet que va esdevenir el 17 de maig de 1321 i que es festejà amb una gran processó i amb la presència del Rei Jaume II. Una efemèride que no ve sola ja que enguany Tarragona commemora també el 50è aniversari de l’Esbart Santa Tecla, el 40è del Ball del Patatuf i de la recuperació del Ball de Dames i Vells, i un llarg etcètera.

És per tot això que la Festa Major de Santa Tecla 2021 que se celebra des del passat dia 15 i fins al 24 de setembre serà protagonista del programa d’aquesta setmana. Podeu consultar tota la programació i la resta d’efemèrides al següent web o baixar-vos el programa en aquest link.

És clar que també us parlarem d’algunes coses de les Festes de la Mercè 2021 a Barcelona com ara l’Exposició de Cartells de la Casa dels Entremesos o l’extensa programació de cultura popular en diferents espais del Parc de la Ciutadella, com ara els esbarts i les sardanes… I de com estan preparant també la seva Festa Major i, més concretament el tradicional Ball de Rams els amics del Barri d’Hostafrancs.

No faltaran les SECCIONS:

I pel que fa a la música tindrem al grup ROBA ESTESA amb el tema Cendres i plaers, les sardanes Flama XL de Jordi Fontanilles i Premià de Mar, Ciutat Pubilla de Carles Santiago (amb una salutació especial als amics de Ràdio Premià i un clàssic de QUEEN interpretat per cuartet de tenores: Don’t stop me now, el que serà el nostre Youtube de la setmana.

Ja ho veieu, més o menys com sempre… I això que al FES TA FESTA també sabem fer taules de diàleg…