Programa 628 – 18/03/2022 – Edició 2417

Programa 628 – 18/03/2022 – Edició 2417

 

EL LLIBRE DEL BACALLÀ DE FINA COMAS AL FES TA FESTA.

Les setmanes passen que no ens n’adonem i ja tornem a ser aquí, per oferir-vos un nou Fes ta Festa.

El programa d’aquesta setmana serà molt gastronòmic i el protagonista serà un producte molt de quaresma, el bacallà. Na Fina Comas del blog en cuina cinc, i autora del llibre “El Bacallà” ens en parlarà a fons.

Ens posarem al dia amb l’actualitat en forma de breus, Direm adéu a l’any Cubeles i direm hola a la commemoració del centenari del l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya… Farem memòria del que ha donat de sí, fins a dia d’avui, el concurs de La Sardana de l’Any.

Escoltarem bona música i els nostres col·laboradors i col·laboradores aportaran els seus coneixements i erudició al programa.

Temes musicals:

  • 10 anys pujant l’escala d’ Anna Serra, una sardana enregistrada en el treball Dones compositores de la Cobla Ciutat de Girona sota la direcció de Jesús Ventura.
  • De la banda O Vals das Mouras i del seu darrer treball Bruixes i Poetes hem programat el tema Podries un poema de Joana Raspall.
  • Escoltarem l’Ocult Natural un tema enregistrat el 14 d’Octubre de 2021 al teatre Kursaal de Manresa dins el marc de la Fira Mediterrània en elconcert de presentació de l‘Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya (OMAC) amb la producció “Trencadís”. És el Youtube de la Setmana. 
  • I ens acomiadarem amb la Sardana, La Festa Major de Navàs de Jordi Busquets guanyadora de la 10ena eliminatòria de la Sardana de l’Any.

Seccions:

Benvinguts al programa de cultura popular Fes ta Festa i fins la setmana que ve.