Programa 654 – 16/09/2022 – Edició 2443

Programa 654 – 16/09/2022 – Edició 2443

Adéu al Col·lectiu EL BOU I LA MULA

Després de 20 anys de feina rigorosa dedicada al món del pessebre, l’associació es dissol

 

 

Benvinguts a una nova edició del Fes ta Festa. EL programa de cultura popular i tradicional i d’associacionisme. En definitiva el programa que a la ràdio i a internet ens apropa a la festa, les tradicions i als seus protagonistes.

El Fes ta Festa d’aquesta setmana és el darrer d’aquest estiu, i passaran coses extraordinàries i que ens venen molt de gust i que a l’equip del programa ens omplen d’alegria. Per exemple estrenem secció i col·laboradora. Ja ho vam anunciar en l’especial dedicat a l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya que estrenaríem una secció monogràfica per celebrar i fer memòria del centenari d’aquesta iniciativa. I ho farem de la ma de la Pilar López Arcos, etnomusicòloga i experta en l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya.

També podem anunciar que la família d’emissores per on treu el cap el Fes ta festa per les ones, creix i per això avui donem la benvinguda a Altafulla Ràdio que a partir d’ara mateix emetrà el programa. Benvinguts a tots aquells que ens escolteu des del Baix Gaià.

I pel que fa als continguts del programa el centrarem en acomiadar-nos del Col·lectiu el Bou i la Mula, una entitat amb una trajectòria rigorosa i molt seriosa al voltant del pessebre i que després de vint anys de feina i ser tot un referent, han decidit dir adéu i dissoldre’s com associació.

Tot ben lligat i amorosit amb les seccions dels nostres col·laboradors i col·laboradores i una selecció de temes musicals. Prop d’una hora de ràdio feta des de la mirada de la cultura popular.

TEMES MUSICALS

  • Montjoliu, de Manuel Oltra – Cobla de Cambra de Catalunya
  • Amaga l’Arbre – Miquel Gil – Orgànic
  • Havanera de Canyes i Fang – Quico el Celio, el Noi, i el Mut de Ferreries + Pep Gimeno, Botifarra:- La Barraca
  • Capvespre d’estiu a l’Arbreda – Josep Cassú – Els Montgrins

SECCIONS

 

Fins la setmana que ve