Programa 660 – 28/10/2022 – Edició 2449

Programa 660 – 28/10/2022 – Edició 2449

El llibre “Instruments de música tradicionals” d’Anaís Falcó Ibàñez al Fes ta Festa.

 Curosament editat per Brau edicions hi podem trobar instruments d’alta complexitat com l’orgue amb d’altres molt populars i de manufactura senzilla com un brunzidor, un requetetxec, o un trico traco

 

Benvinguts a una nova edició del Fes ta Festa, el programa de Cultura Popular i associacionisme que podreu escoltar a la ràdio i a internet.

Avui el tema central del programa va de llibres.

Farem la presentació del volum “Instruments de Música Tradicionals” de l’Anaís Falcó Ibàñez editat per Brau edicions i que a l’equip del Fes ta Festa ens ve molt de gust, comentar-lo i divulgar-lo. Aquest treball paga la pena esmerçar-hi un reportatge, de debò.

Anaís Falcó

Les seccions dels nostres col·laboradors i col·laboradores ens portaran els continguts i comentaris de qualitat en les seves seccions, i escoltarem bona música que diuen que amansa les feres, veiam si ens relaxem tots una mica que aquí al programa estem molt esvalotats preparant tota la programació, canvis i incorporacions pel 2023, us anirem informant ja que tindrem una any mogudet i de celebracions, ja us ho avancem.

55 minuts de ràdio i cultura popular, no es pot demanar més.

Música:

  • Mar i muntanya – La Mata Negra: CD Tradicionàrius 2008
  • Tot acaba i tot comença – Anna Ferrer: Tel·lúria 2017
  • Tot de mi – La Portàtil FM:  Ple de Ball (en Vivo) 2004
  • Octubre (1963) – Rafael Ferrer Fitó – A la seva Esposa Maria Teresa – Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona 2011

Seccions:

 

Fins la setmana que ve.