Programa 675 (10/02/2023) Edició 2464

Programa 675 (10/02/2023) Edició 2464

EL BANC DE BONES PRÀCTIQUES CULTURALS AL FES TA FESTA

Una iniciativa de la Diputació de Barcelona que recull experiències i propostes culturals, moltes d’elles de cultura popular

 


Benvinguts a aquesta nova edició del Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que podeu escoltar per la ràdio i per internet.

Aquesta setmana tenim molts continguts i poc temps per tant haurem d’anar per feina.

 

Josep Maria Espinàs

D’entrada dir-vos que mentre tancaven el programa hem sabut de la mort de Josep Maria Espinàs i hem decidit recordar-lo en aquest programa i recuperar el Cançons que tornen que en Josep Maria Adell va dedicar-li i així també podrem escoltar la seva veu.

******

Però El tema central del programa el dediquem a parlar del Banc de bones pràctiques culturals una iniciativa de la Diputació de Barcelona que a nosaltres en ha semblat molt interessant.

 

Guillem Miralles

 

Com sempre, les seccions dels nostres col·laboradors i col·laboradores, una selecció musical i el concurs La Sardana de l’Any faran el fet.

I tot i que encara som fora de temporada avui podrem escoltar en Carles Esteve en la secció renovada dedicada al món casteller, Baròmetre Casteller.

Tot plegat, 55 minuts de cultura popular, som-hi, comença el Fes ta Festa.

 

Temes musicals:

  • Calèndula – Flowk
  • Un Instant – Gesamí Boada
  • Capvespre a Figueres – Amadeu Escoda – Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona (Sardana guanyadora 3era eliminatoria LSDA)

Seccions:

 

Fins la setmana que ve…