Programa 678 (03/03/2023) Edició 2467

Programa 678 (03/03/2023) Edició 2467

“FER DE MÚSIC” AL FES TA FESTA

 Un projecte del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí i el duu a bon port el músic Jordi Molina des del 2009

 

Ja hi tornem a ser, i com qui no vol la cosa, ja ha passat una setmana i el Fes ta Festa el programa de Cultura Popular que podeu escoltar a la ràdio i a internet és a punt de començar.

Us heu imaginat mai com devia ser la feina de músic? Vull dir d’aquells músics de les cobles i orquestres que van exercir la professió amb infraestructures molt humils i precàries, desplaçaments complicats quan les carreteres eren el que eren i les autopistes ni existien? Eren altres temps diuen, i és així, però van fer la feina i ens han deixat un gran llegat.

 

Doncs precisament el tema central del programa és el projecte  “Fer de músic” que s’impulsa des del Centre de documentació del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí i el duu a bon port el músic Jordi Molina des del 2009. Ja veureu que és una iniciativa molt interessant.

 

Manuel Oltra entrevistat a “Fer de músic”

 

Com sempre l’actualitat del Tornaveu, les seccions dels nostres col·laboradors i col·laboradores, el concurs de La Sardana de l’any, que arriba a la seva setena eliminatòria i una selecció de temes musicals, arrodoniran aquests 55 minuts de cultura popular.

Voleu venir? si?
El Fes ta Festa a un clic

 

Temes musicals

  • Terra – Tanxugueiras
  • Vuit de Març –  Mirna
  • Sensibilitat Tossenca – Antoni López – Cobla Ciutat de Girona – (Guanyadora de la 6ena eliminatòria de LSDA)

Seccions

 

Fins la setmana que ve.