Programa 679 (10/03/2023) Edició 2468

Programa 679 (10/03/2023) Edició 2468

SANT CUGAT DEL VALLÈS CAPITAL DE LA SARDANA

El proper 18 de març farà la presentació, un esdeveniment que s’allargarà tot el 2023

 

Hola, benvinguts i benvingudes al Fes ta festa el programa de Cultura Popular i Associacionisme que podeu escoltar a la ràdio i a internet.

El programa d’aquesta setmana és molt i molt sardanista, molt més del que és habitual. Perquè si el passat 25 i 26 de febrer Balaguer deia adéu a la Capital de la Sardana i a tot un any d’activitats, ara és el torn de Sant Cugat del Vallès que agafa el relleu d’aquesta capitalitat, que serà presentada dissabte 18 de març.

Al Fes ta Festa hem volgut anunciar aquesta presentació en format de reportatge i hem anat a trobar a Xavier Tresserras president de la Confederació Sardanista de Catalunya que ens ha explicat tot el que cal saber per seguir, viure, i participar d’aquest esdeveniment que s’allargarà al llarg de tot el 2023.

Com sempre, i fins arribar als 55 minuts de programa, l’actualitat de Tornaveu, el Concurs de La Sardana de l’any que arriba a la vuitena eliminatòria, les seccions dels nostres col·laboradors i col·laboradores i una selecció de temes musicals faran el fet.

Tot el Fes ta Festa a un clic.

Temes musicals

  • Rossinyol – Marala
  • D’Aquí estant veig una estrella Ball de la Tal·lura – Corrandes són Corrandes
  • Els Colors de l’Estany – Anna Abad – Cobla La Principal del Llobregat – Sardana guanyadora 7ena eliminatoria de LSDA

Seccions

 

Fins la setmana que ve