Programa 684 (14/04/2023) Edició 2473

Programa 684 (14/04/2023) Edició 2473

ELS PASTORETS ARRIBEN AL FES TA FESTA.

 

La convocatòria de l’ajut a la investigació “Pastorets de Catalunya” corresponent a l’any 2023, serà el tema central del programa

 

Benvinguts a una nova entrega del Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que podeu escoltar a la ràdio i a internet.

Quan encara ens queda aquell tros de mona de Pasqua perdut a la nevera, quan aquella figura de xocolata trossejada espera ser deglutida pel gules de la família, quan encara estem sota els efectes sempre positius de les cantades de les caramelles, al Fes ta Festa parlarem de pastorets. Ho farem amb Josep Soler i Bonet membre de la junta de la  Coordinadora de Pastorets de Catalunya, que ens posarà al dia de tot el que cal saber de la convocatòria de l’ajut a la investigació “Pastorets de Catalunya” corresponent a l’any 2023.

I per si fos poc, aquesta setmana retorna el col·laborador degà del programa, en Carles Esteve que cada setmana ens posarà al dia de l’evolució de les colles castelleres en la secció Baròmetre Casteller.

L’actualitat del Tornaveu es farà ressò del premi Valeri Serra i Boldú, de les entrevistes Joventut i Cultura Popular, Fogueres de Sant Joan a Barcelona, i de l’Inventari del Patrimoni Cultural immaterial de Mallorca.

Les seccions dels nostres col·laboradors i col·laboradores, la primera semifinal de La Sardana de l’any i una selecció de temes musicals ens conduiran al llarg d’aquests 55 minuts que tenim per endavant.

Ens acompanyeu?
Som-hi.
Tot el Fes ta Festa a un clic.

 

Temes musicals:

  • Pastorets – La Romàntica del Saladar
  • Garrotin – Pastorets Roc
  • Les Campanes de Foixà – Josep Coll i Ferrando – Cobla Ciutat de Girona – Sardana guanyadora de la 1era semifinal de LSDA

Seccions:

 

Fins la setmana que ve,