Programa 686 (28/04/2023) Edició 2475

 

Programa 686 (28/04/2023) Edició 2475

La Ciutat Gegantera 2023 arriba al Fes ta Festa

Santa Coloma de Gramenet serà el proper cap de setmana l’epicentre de l’activitat gegantera del país.

 

Benvinguts a una nova edició del Fes ta Festa, el programa de Cultura Popular que podeu escoltar a la ràdio i a internet.

Com va anar la Diada? l’heu gaudit? i sobretot heu comprat i regalat llibres de cultura popular? Esperem que sí, no? anem per feina….

Aquesta setmana farem un programa d’alçada, què dic d’alçada… Farem un programa gegant! Perquè el tema central és la Ciutat Gegantera que es celebrarà a Santa Coloma de Gramanet el proper cap de setmana. N’hem volgut parlar amb l’Ivan López que és vocal de junta de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

 

La familia gegantera de Santa Coloma

L’actualitat del Tornaveu ens informarà dels Premis Josep Anselm Clavé, de la XXXV Trobada de Campaners a ÓS de Balaguer, de XVI Trobada dels Tres Tombs i del 35è Aplec internacional que organitza Adifolk.

Com és habitual, les informacions del Baròmetre Casteller, el concurs de La Sardana de l’any, les seccions dels nostres savis i sàvies en cultura popular i una selecció de temes musicals, ens conduiran pels 55 minuts que tenim per endavant.

Que us sembla? us fa el pes? sí?

Som-hi, tot el Fes ta Festa a un clic

Temes musicals:

  • Monstres i Gegants – La Fúmiga
  • Cercavila – Cesk Freixes
  • Aires de Ponent – de Mercè Navarro – Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona – Sardana guanyadora de la 3era semifinal de LSDA

Seccions:

 

Fins la setmana que ve