Programa 704 (01/09/2023) Edició 2493

Programa 704 (01/09/2023) Edició 2493

JOSEP MARÍA SERRACANT I CLERMONT PROTAGONISTA DEL DARRER FES TA FESTA D’ESTIU.

Discret, sensible, culte i treballador incansable, que ha dedicat part de la seva vida a conservar i divulgar la música de cobla

 

Benvinguts i benvingudes al Fes ta Festa, el programa de Cultura Popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet.

El Fes ta Festa d’aquesta setmana és el darrer en format especial d’estiu. Els que ens aneu seguint ja sabeu que tenen un format tranquil on la conversa té un paper protagonista. El cas és que xino-xano ens hem plantat en el programa 704 amb presència a internet i el 2493 de tota la seva història. i que trobareu penjat al web www.festafesta,cat a partir del divendres 1 de setembre, diada de Sant Gil, patró dels pastors i de les pastores catalanes.

Un cap de setmana aquest del 1 al 3 de setembre que trobarem festes majors a:  Artés Agramunt, Torà, la Vall de Núria, Centelles, Dosrius, Calaf, l’Escala, Gandesa, santa Eulàlia de Riuprimer entre moltes poblacions que estan de festa, i avui saludem d’una manera especial als que ens escolteu des de Sabadell, que tingueu una molt bona festa major.

 

Entregistrament de l’entrevista amb Josep Maria Serracant

Aquesta setmana ens vestim de vint-i-un botó per rebre al Fes ta festa un senyoràs de la música d’aquest país. Discret, sensible, culte i treballador incansable, i que entre cella i cella, en un moment donat, va optar per preservar, conservar i divulgar la música de cobla: Josep Maria Serracant i Clermont és el convidat al Fes Ta Festa d’avui, tot un Senyor de la Cobla.

 

Portada del web Músics per la cobla

Amb Josep Maria Serracant parlarem de la seva trajectòria, d’altres senyors de la Cobla,  dels límits de la Cobla, i de l’entitat Músics per la Cobla que impulsa des dels seus inicis.

 

L’Espai Montserrat Camps a Músics per la cobla

55 minuts dedicats a la música de cobla.
Tot el Fes ta Festa a un clic.

 

Temes musicals:

  • Eixos Penyals coberts de Romaní – Josep Maria Serracant – Cobla Mediterrània
  • Montserrat 1974 – Josep Maria Serracant – Cobla Mediterrània
  • Somnis de Nina – Josep Maria Serracant – Cobla Mediterrània
  • Intimitats – Josep Maria Serracant – Cobla Mediterrània

Seccions:

 

Fins la setmana que ve.