Programa 722 (05/01/2024) Edició 2511

Programa 722 (05/01/2024) Edició 2511

ELS REIS DE L’ORIENT ARRIBEN AL FES TA FESTA.

 

El rei Melcior

Un programa especial en què entrevistem en exclusiva la patge Gisela i el rei Melcior.

 

Benvinguts i benvingudes, al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet. i del qual, si voleu, us podeu fer mecenes i així contribuir a la seva continuïtat, a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta, només cal que entreu a https://festafestacat /aixeta.

Aquest Fes ta Festa és el 722 amb presència a Internet  i el 2511 de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat. a partir del divendres  5 de gener. de 2023. diada de santa Emiliana i sobretot, sobretot és el dia que arriben els reis a casa nostra, aquesta nit és nit de reis.

Un cap de setmana el del 5 .al 7 de gener en què trobareu festes majors al Pla de Santa Maria, Argentona, Fortià, Llers, Santa Eugènia de Berga i Lliçà d’Amunt, entre d’altres poblacions que estan de festa tal i com ens informa el Calendari de l’Ermità del Pirineus.

 

La patge Gisela

El tema central del programa d’aquesta setmana és els Reis de l’Orient, tot el programa està dedicat a ses Majestats que arriben per portar-nos regals i felicitat, però aquest cop l’hem feta molt grossa: hem entrevistat, en exclusiva, la patge Gisela i el rei Melcior.

Fàbrica de joguines dels Reis de l’Orient, vista des del telescopi màgic

 

Els temes musicals que hem triat també estan relacionats amb la nit de reis.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, tot el Fes ta Festa a un clic

Temes musicals:

  • Regal de Reis – Martirià Font – Cobla els Montgrins
  • Nit de reis – Joan Dausà
  • Un Camell d’Orient – Manel
  • Porteu-me Carbó – Marc Parrot
  • Joguina de Reis – Josep Freixas Vivó – Cobla La Principal de la Bisbal

Seccions:

 

Fins la setmana que ve