Programa 724 (19/01/2024) Edició 2513

Programa 724 (19/01/2024) Edició 2513

LA CELEBRACIÓ DELS 600 ANYS DE LA PRIMERA REFERÈNCIA DE GEGANTS FESTIUS AL FES TA FESTA.

Nico Alonso ens ha informat de l’esdeveniment i ens ha avançat part de la programació 

Benvinguts i benvingudes, al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet. i del qual, si voleu, us podeu fer mecenes i així contribuir a la seva continuïtat, a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta, només cal que entreu a https://fes-ta-festa.aixeta.cat/ca.

Aquest Fes ta Festa és el 724 amb presència a Internet  i el 2513 de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat. a partir del divendres 19 de gener de 2024. diada de sant Canut.

Un cap de setmana el del 19 al 21 de gener en què trobareu festes majors a Vilaplana, Polinyà, Puigpelat, Monistrol de Montserrat, Matadepera, Ascó, entre d’altres poblacions que estan de festa,  que són moltes . I saludem de manera especial els que ens escolteu des de Taradell:  bona festa major!

Nico Alonso

El tema central del programa d’aquesta setmana és la celebració dels 600 anys de la primera referència de gegants a Barcelona i a Catalunya, i que celebrarem fins a finals del 2024. N’hem parlat amb en Nico Alonso.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, tot el Fes ta Festa a un clic.

Temes musicals:

  • Sant Antoni Tramudança
  • La Sardana de l’Any: 1a eliminatòria
  • Cavalls Damià Oliver
  • La Sardana dels gegants Josep Prenafeta / Cobla Mediterrània

Seccions:

Fins la setmana que ve