Programa 726 (02/02/2024) Edició 2515

Programa 726 (02/02/2024) Edició 2515

EL LLIBRE “L’ENTREMÈS DE L’ÀLIGA A CATALUNYA. NOVES APORTACIONS SOBRE IGUALADA I ALTRES POBLACIONS” AL FES TA FESTA.

Daniel Vilarrúbias autor de l’estudi ens n’ha parlat en profunditat en el programa d’aquesta setmana.

 

Benvinguts i benvingudes, al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet i del qual, si voleu, us podeu fer mecenes i així contribuir a la seva continuïtat, a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta, només cal que entreu a festafesta.cat/aixeta.

Aquest Fes ta Festa és el 726  amb presència a Internet  i el número 2015 de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat a partir del divendres 2 de febrer de 2024, diada de la Candelera, una de les diades importants del calendari festiu.

Un cap de setmana el del .2 al 4 de febrer en què trobareu festes majors a  Ivorra, l’Ametlla de Mar i Calafell.entre d’altres poblacions que estan de festa.

 

Daniel Villarubias (foto: Anoia Diari)

El tema central del programa d’aquesta setmana és el llibre “L’Entremès de l’Àliga a Catalunya”, noves aportacions sobre Igualada i altres poblacions, recentment publicat i en parlarem amb el seu autor, l’igualadí Daniel Vilarrúbias Cuadras.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, Tot el Fes ta Festa a un clic.

Temes musicals:

  • Ball de l’Àliga – La Coixinera
  • Marxem a Cancun – La Cosina
  • Units els cors amb les mans (de Xavi Pinyol) – Cobla Sant Jordi

Seccions:

Fins la setmana que ve