Programa 743 (31/05/2024) Edició 2532

Programa 743 (31/05/2024) Edició 2532

L’ENREGISTRAMENT DE LA COBLA BERGA JOVE “LAMBERT: LA PATUM DE BERGA”,
AL FES TA FESTA

 

 N’hem parlat amb en Joan Serra membre d’aquesta cobla berguedana.

 

Benvinguts i benvingudes, al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet. i del qual, si voleu, us podeu fer mecenes i així contribuir a la seva continuïtat, a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta, només cal que entreu a festafesta.cat/aixeta.

Aquest Fes ta Festa és el 743 amb presència a Internet  i el 2532 de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat  a partir del divendres 31 de maig  de 2024. diada sant Pascasi i santa Peronel·la.

Un cap de setmana, el del 31 de maig al 2 de juny en què celebren la seva festa, Cornellà del Llobregat, Ivars d’Urgell, i moltíssimes poblacions que celebren la festa del Corpus… ens ho diu el calendari de l’Ermità dels Pirineus.

 

El tema central del programa d’aquesta setmana és l’enregistrament de la Cobla Berga Jove Lambert: La Patum de Berga. N’hem parlat amb en Joan Serra membre d’aquesta formació bergadana i també d’aquest programa.

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, comença el Fes ta Festa.

Temes musicals:

  • Ball de l’Aliga – Cobla Berga Jove
  • El Tango de les Mentides – Obeses, Cobla Berga Jove, Cor d’Obeses
  • Processó – Al Tall
  • Sardana de l’any 2023: Obrint els cors amb les mans (de

Seccions:

Fins la setmana que ve.