Programa 403 – 15/12/2017 – Edició 2192

L’Associació Cultural FES TA FESTA ens manifesten en favor de la democràcia, de la llibertat d’expressió i del dret a decidir. Catalunya haurà de ser i serà el que vulguin els catalans.

Visca Catalunya lliure!

Programa 403 – 15/12/2017 – Edició 2192

PESSEBRES VIVENTS AGERMANATS
AL FES TA FESTA

Els Premis Ateneus 2017
i la presentació de la Guia Sardanista 2018 a Figueres,
altres temes protagonistes del programa.

Aquest passat dilluns es va presentar una interessant iniciativa que han posat en marxa el Pessebre Vivent de la Torre del Suro, del barceloní barri del Guinardó i el Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat. Es tracta d’agermanar ambdós esdeveniments culturals interrelacionant els seus participants. Us en expliquem tots els detalls a la part central del programa.

Òbviament us parlarem de la gran manifestació de Brussel·les des de l’experiència viscuda en directe per l’Amadeu, un reporter sense gravadora però reporter a la fi. I també us parlarem dels Premis Ateneus 2017 que es van entregar el passat dilluns a la Pedrera, de Barcelona, i de la presentació de la Guia Sardanista 2018 que tindrà lloc aquest dissabte dia 16 a Figueres.

I no faltaran tampoc les seccions:

També tindrem el Youtube de la setmana, en aquest cas amb el Nadal i les noies del grup MACEDÒNIA com a protagonistes i amb un tema d’en Dani Coma titulat “Torna a ser Nadal”.

Escoltarem una altra sardana del CD OBLIGATS de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona: concretament la titulada “Grumeig”, del mestre Manuel S. Puigferrer. Coneixerem la dotzena semifinalista del CONCURS LA SARDANA DE L’ANY 2017, la titulada “Al Casino amb els Montgrins”, de Joan Bosch. I acabarem escoltant la cobla La Principal de la Bisbal interpretant l’arranjament d’en Francesc Cassú del popular tema de Leroy Anderson titulat “Sleigh ride”, o el que és el mateix, fent un “Passeig en trineu”.

I la setmana que ve un programa cent per cent nadalenc. Esperem que sense presos polítics. Sempre ho diem: els volem a casa.