Programa 425 – 04/05/2018 – Edició 2214

Programa 425 – 04/05/2018 – Edició 2214

La Mulassa de Barcelona
fa 450 anys

I per celebrar-ho, el passat dijous dia 3 es va inaugurar l’exposició “La mulassa de Barcelona. 150 anys”, que repassa la història i anècdotes d’aquest popular element festiu barceloní, com a aperitiu del seguit d’actes que l’Associació Amics dels Gegants del Pi, els portadors de la Mulassa, han preparat per a aquest 2018, per tal de commemorar l’efemèride. Una exposició que podeu visitar a la Casa dels Entremesos de Barcelona, fins el 8 de juliol.

També aquest FES TA FESTA tindrà com a gran protagonista el Concurs LA SARDANA DE L’ANY que arribarà ja al seu desenllaç aquest proper dissabte dia 12 de maig, a Alcanar, amb la gran final en la qual es coneixeran, a més de la Sardana de l’any 2017, també el Premi de la Crítica i el Premi Joventut. Durant el programa escoltarem les tres sardanes que opten a aquest darrer guardó: Elegíaca d’Albert Fontelles, Nadal montserratí de Xavier Ventosa i Figueres, capital de la Sardana 2017 de Martí Fontclara. I acabarem el programa escoltant la guanyadora de l’any passat: Porta-la amb tu d’Olivier Marquès.

El Youtube de la setmana està protagonitzat pel grup egarenc DOCTOR PRATS i el tema “Les nits no moren mai”, la seva adaptació del tema The nights del malaurat DJ suec Avicii.

I tampoc faltaran les seccions:

I encara us parlarem del 1r. Festivalet de música i ball tradicional a Sarrià, del 51è Aplec de la Sardana de Lloret de Mar, de la Taverna del CAT, de la campanya LA SARDANA A L’ESCOLA, i de moltes coses més.

I seguim. També sense que ningú ens governi… Però ferms.