Programa 455 – 23/11/2018 – Edició 2244

Programa 455 – 23/11/2018 – Edició 2244

Nou CD de sardanes
del mestre Francesc Pujol

La Col·lecció clàssics de Músics per la Cobla
s’amplia amb l’obra sardanista quasi desconeguda
d’aquest important músic barceloní.

I és que no ens cansarem de repetir-ho: Francesc Pujol va ser un home clau en molts aspectes en l’evolució del sardanisme i, sobretot, de l’anomenat coblisme a Barcelona. Bona mostra ho són totes i cadascuna de les sardanes recollides en aquest nou CD de la Cobla de Cambra de Catalunya que ha dirigit el nostre també director, en Jesús Ventura. No us el perdeu. Una delícia.

Del CD en qüestió escoltarem dues sardanes: “Graciosa” i “Cants de Mallorca”. I encara en el camp sardanista coneixerem la novena semifinalista de La sardana de l’any 2018, la titulada “Imparables”, de l’Alfred Abad que ens interpretarà la cobla Mediterrània.

Però no serà aquesta la única música que escoltarem: al Youtube de la setmana tindrem al grup LA MULATA que a ritme de rumba ens interpretaran el tema “Bati l’ou”, el segon tema del seu àlbum MARENGA. Segons ells la recepta perfecte per girar la truita…

I, com sempre, tindrem les SECCIONS:

I a més us parlarem de moltes coses més: del Museu de les Joguines de Figueres i de les seves noves sales inaugurades la setmana passada; del GUANT 2018 o el que és el mateix, el 14è Festival de Teatre de Titelles que es clou aquest diumenge a Valls i comarca; de la cloenda de la 2a. Mostra de Dansa de Creació al SAT Teatre de Barcelona que farà l’Esbart Ciutat Comtal i del Concurs endegat per aquest esbart per tal de trobar un logo amb què celebrar el seu imminent 60è aniversari; de la Desena Mostra de Grups Folklòrics a Sant Climent de Llobregat…

Ja ho veieu. És un no parar. Igual que no pararem de cridar i exigir la llibertat pel presos polítics i el retorn dels exiliats.

Nosaltres som així… Que no parem mai…