Programa 082 – 11/11/2011
(Edició 1871)

Programa 082 – 11/11/2011
(Edició 1871)

ConCA i calendaris al FES TA FESTA

Finalment, no ha desaparegut el Facebook. Tenia raó el Sr. Carbó.
Ara per ara, però, el que ha desaparegut és el ConCA. Deu dels onze components del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts han dimitit en bloc. Una notícia curiosa i preocupant que el nostre director Jesús Ventura comenta i explica a LA COLUMNA d’aquesta setmana titulada “Consells”.

I pel que fa a les NOTÍCIES ESCOLLIDES, anunciem l’aparció al mercat del CALENDARI DELS PAGESOS i del ERMITAÑO DE LOS PIRINEOS, de Publicacions TOMÀS, dues publicacions amb més de 100 anys d’història qie ja podeu adquirir al vostre quiosc de premsa més proper.

D’altra banda, “Cap de setmana aigualit i sense castells de 9” és el títol de la CRÒNICA CASTELLERA que ens porta puntualment en Carles Esteve amb la relació dels escassos castells que la pluja va deixar desenvolupar el passat cap de setmana.

També parlem d’algunes de les activitats programades pels propers dies, com la presentació de l’espectacle “Joan Amades, la memòria d’un poble” que farà l’Esbart Laurèdia, de Sant Julià de Lòria, el dissabte, dia 12, a la nit, a l’Auditori Claror d’aquesta vila andorrana. O del Memorial Joaquim Serra 2011 que tindrà lloc a la Sala Oriol Martorell, de L’Auditori de Barcelona, el proper diumenge dia 20, a les sis de la tarda, amb les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Mediterrània i amb sengles estrenes del compositor anglès Tim Garland i del català Francesc Rius.

I a més, les seccions:

I, a més del clàssic de cobla de torn, més temes musicals: “La sardanova dels armats”, de Manel Camp, amb Santi Arisa & Els Lakatans i la Cobla Els Montgrins; la cançó “El bon temps”, d’en Jaume Arnella, corresponent al seu treball “Eròtica monàstica”; i la sardana “Entre núvols i clarianes”, de Joan Druguet, amb la Cobla Mil·lenària.

I si seguiu el calendari, el proper divendres més FES TA FESTA. Que no pari.