Programa 273 – 03/07/2015 – Edició 2062

Programa 273 – 03/07/2015 – Edició 2062

Cartell-2015COMENÇA LA TEMPORADA ESTIUENCA AL FES TA FESTA

Els que ja ens coneixen saben perfectament que la nostra fórmula estiuenca no és massa diferent de la de la resta de temporada.

Iniciarem el programa amb música, que serà més protagonista en els programes estiuencs. Habitualment, tindrem una FESTA QUE VE en forma d’entrevista o reportatge tot i que en aquest primer programa comptarem amb les mensuals PARAULES DE FESTA corresponents al “Juliol 2015”, amb l’Octavian Mocanu i els seus jocs de paraules.

Després les seccions que no s’aturen mai: la CRÒNICA CASTELLERA d’en Carles Esteve que aquesta setmana ens destaca el fet que ja hi ha “Una nova colla de 7 a la la Catalunya Nord” que s’anomenen els Pallagos del Conflent. I també tindrem les DITES I REFRANYS d’en Víctor Pàmies, que en aquesta ocasió ens comentarà aquella que sentència: “A l’ase que més treballa, a aquest li donen menys palla“.

Presentación de PowerPointIniciem una nova aventura amb ELS TEMES D’EN XINO, que durant tot l’estiu ens portarà versions de l’emblemàtica sardana “La santa espina”, d’Enric Morera, en l’any que es commemora el 150è aniversari del naixement de l’autor. No us ho perdeu, que n’hi ha de brutals. La primera ja ens l’havia presentada a la seva secció fa uns anys: és la cantada per la Marina Rossell. I recuperem la secció d’en Xicu Sànchez Carcassés, els CANTS DE TAVERNA, aquesta setmana reposant un tema anomenat “A contracorrent” amb la veu d’una de les debutants aquest dissabte a la 49a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell: la Neus Mar.

Campus+Joan+Amades+de+la+Cultura+Popular+i+Tradicional+del+Penedès+-+logotipTambé comentarem diverses NOTÍCIES ESCOLLIDES: com la mateixa Cantada de la Platja del Port-bo, de Calella; o el Taller de segar que se celebrarà aquest diumenge 5 a Taradell; o el II Campus de Cultura Popular Joan Amades que tindrà lloc entre els dies 9 i 12 de juliol a Sant Quintí de Mediona.

I per acabar, recuperarem alguna secció: aquesta setmana un FONS AMADES, amb l’Antoni Serés, que ens parlarà de “Les calaixeres” del Fons-Arxiu Joan Amades.

I la setmana que ve, més. Des d’on estigueu fent vacances ens podeu sintonitzar. No teniu excusa…