Programa 025 – 08/10/2010
(Edició 1814)

Programa 025 – 08/10/2010
(Edició 1814)

COM UNES NOCES D’ARGENT
Doncs, ja ho veieu. Com aquell qui no fa la cosa ja n’hem fet 25.
En aquesta edició del FES TA FESTA no fem cap celebració especial. Però això sí: l’hem concebut com un pastís amb molts i saborosos ingredients.
A “La Columna”, el periodista Quim Rutllant ens fa una crònica-reflexió sobre el Programa de Formació en Comunicació per a l’Associacionisme Cultural, unes jornades celebrades aquesta setmana a les instal·lacions de TV3 organitzades per l’Ens de Comunicació Associativa, la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Fundació Paco Candel.
També hi trobareu la crònica més exhaustiva i a la vegada concisa del Concurs de Castells de Tarragona, de la ma del nostre especialista, en Carles Esteve.
A “La festa que ve”, una entrevista amb Ramon Rodón, president de l’Agrupació Sardanista L’Ideal d’en Clavé, de Les Roquetes, que ens parla de la 42a. edició de l’Aplec de Tardor que organitza aquesta entitat i de la celebració del Cinquantenari de la mateixa.
I les seccions: “Els temes d’en Xino”, amb Josep M. Francino i una particular versió de “La Santa Espina” de la Marina Rossell; “Històries de gegants”, amb la Berta Miró, que ens parla aquesta setmana dels “Gegants Vells de Manresa”; i l‘Expedient C”, de l’Amadeu Carbó, que ens parla de “Els romanços”.
I com a cirereta del pastís, una bona selecció musical.
No us ho perdeu. Només un click aquí a dalt i ja estem en marxa.