Programa 044 – 18/02/2011
(Edició 1833)

Programa 044 – 18/02/2011
(Edició 1833)

Joan Lluís Moraleda

JOAN LLUÍS MORALEDA AL “FES TA FESTA”

 

Aquesta setmana, a la part central del programa entrevistem al compositor Joan Lluís Moraleda, que el darrer cap de setmana de febrer serà l’autor homenatjat en la Vintena edició del FEBRER MUSICAL, a Cardedeu.

També tindrem les habituals seccions.

  • La COLUMNA, en la que el nostre director, Jesús Ventura, parla de la suspensió del programa educatiu “La sardana a l’Escola” per part de la Diputació de Girona.
  • ELS TEMES D’EN XINO, amb en Josep M. Francino, que aquesta setmana ens porta un clàssic: el popular txa-txa “Piel canela”, en la versió que la cantant CARME CUESTA i el grup RADIOKUARTET titularen com a “Pell morena”.
  • DANSES, amb la Berta Miró que ens parla d’una veritable joia de la dansa tradicional, el BOLERO DE L’ALCÚDIA DE CARLET.
  • I ELS MINUTS DE L’AGUILÀ, en els que aquesta setmana el nostre estimat LLORENÇ AGUILÀ fa una nostàlgica pujada a la seva particular “Escala de referències“.

A més, a les NOTÍCIES ESCOLLIDES, parlem també de diversos temes:

  • La 20a. edició del FEBRER MUSICAL a Cardedeu, que enguany tindrà lloc els dies 25, 26 i 27, i en el que, com hem dit abans, el compositor homenatjat d’enguany és Joan Lluís Moraleda i Perxachs.
  • La DIADA DEL SOCI de l’Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé, de Les Roquetes, que se celebrarà també el proper diumenge dia 27 de febrer.
  • El RUBRIFOLKUM, un nou cicle de música folk a Sant Boi de Llobregat. Una iniciativa del grup “Qui hi ha?” que ha començat aquest divendres 18 i que es completarà amb tres sessions més el dies 4 i 18 de març i 8 d’abril. Més informació a la web: www.quihiha.cat.
  • I l’acord entre la Delegació del Govern a Catalunya, la Coordinadora de Trabucaires i  l’Ens de Comunicació Associativa respecte a les millores en la tramitació de permisos d’actuacions de colles trabucaires.

I la música més nostra. Tot per vosaltres.