Programa 057 – 20/05/2011
(Edició 1846)

Programa 057 – 20/05/2011
(Edició 1846)

ENTREVISTA A ESTEVE MOLERO AL “FES TA FESTA”

 

Esteve Molero

Aquesta setmana és l’Esteve Molero, el guanyador de la medalla al Mèrit Musical que atorga la Federació Sardanista de Catalunya, el protagonista de l’entrevista de la part central del FES TA FESTA.

A més, les habituals seccions, encara que algunes són una mica excepcionals:

  • A LA COLUMNA, la gent del grup AL TALL, del País Valencià, ens canten un romanço molt especial sobre la realitat electoral de les seves terres.
  • A la CRÒNICA CASTELLERA recuperem al nostre habitual Carles Esteve, que ens parla en aquesta ocasió d’una basílica castellera, el 7de9, una construcció inèdita que han dut a terme els Castellers de Vilafranca.
  • Al ROURENFOLK, en Jordi Roura ens porta un trencador tema del genial MIQUEL GIL que ens canta “Per marcianes”.
  • A DANSES, amb la Berta Miró, reposem “Clavellet”, una coreografia que ja us vam presentar fa uns mesos d’en Joan Manel Miquel, director de l’Esbart Manresà que presenta nou espectacle el proper dia 29 de maig al Teatre Kursaal de la capital del Bages.
  • I a l’EXPEDIENT C, l’Amadeu Carbó ens parla del futbol a la nostra vida quotidiana.
Sebastià Gràcia

A les NOTÍCIES ESCOLLIDES, us parlem de la recent mort d’un sardanista històric a la Terra Ferma: aquesta setmana hem acomiadat a Sebastià Gràcia, un treballador incansable en pro de la nostra sardana i de la nostra pàtria. I també us parlem del nou número digital de la revista Tornaveu, que edita l’Ens de Comunicació Associativa.

I a més, molta música. A més dels temes d’AL TALL i MIQUEL GIL, les sardanes HURACANS, que el nostre director Jesús Ventura va dedicar fa uns mesos a en Sebastià Gràcia, i “Primer de maig a Mollet”, de Carles Santiago. I encara un arranjament de l’Esteve Molero corresponent al CD de Músiques de NINO ROTA de la cobla Marinada: “Records d’Amarcord”

Feu-nos companyia durant una horeta. Feu festa amb nosaltres.