Programa 068 – 05/08/2011
(Edició 1826)

Programa 068 – 05/08/2011
(Edició 1826)

Mesclat

“MESCLAT” CREMA EL “FES TA FESTA”

“Crema catalana” és el nom del videoclip del grup MESCLAT que volem recordar i recomanar-vos aquesta setmana al FES TA FESTA. La veritat és que no tenim massa videoclips de qualitat en el panorama musical català i és per això que val la pena recordar els ben parits i que, a més, tenen a la cultura popular com a gran protagonista. Si no el coneixíeu, aquí teniu l’oportunitat.
I si ja en sabíeu l’existència, segur que us plaurà assaborir-lo de nou.

A més, per aquesta setmana, unes seccions estiuenques també d’alta temperatura:

  • A la CRÒNICA CASTELLERA, en Carles Esteve, ens repassa l’actualitat castellera, fent especial esment de la bona diada que es va veure diumenge a Vilanova i La Geltrú. Una crònica que aquesta setmana ha titulat: “Després de la tempesta, els castells”.
  • Als CONTES I MENTIDES, una nova història amb l’Albert Estengre, que en aquest cas versa a l’entorn de tres personatges: “El cavaller, l’home i la serp”.
  • ELS SECRETS DE L’ETNOLÒGIC, amb en Gustau Molas, que ens confessa una espècie d’història d’amor personal al voltant d’un “Corn de pastor”.
  • Un nou CLÀSSICS PER COBLA, en el que en Jesús Ventura ens porta una sardana espectacular i genial del gran “Príncep de la tenora”, en Ricard Viladesau: la titulada “Alt Empordà“.
  • I a la reposició de la setmana, unes HISTÒRIES DE GEGANTS, amb la Berta Miró explicant-nos qui són la Família Robafaves i la resta dels “Gegants de Mataró”.

I a més, molta música: sardanes de Vicenç Acuña i Marc Timón i temes de La Criatura Verda i Pep Gimeno “Botifarra”.

De tot una mica. Just el que cal per fer un FES TA FESTA estiuenc. Només falteu vosaltres. No ens falleu!