Programa 098 – 02/03/2012
(Edició 1887)

Programa 098 – 02/03/2012
(Edició 1887)

UN “FES TA FESTA” DE PRESONS

No, no. Encara no ens han tancat a cap centre penitenciari. Som trapelles però honrats. El què passa és que no ens hem pogut estar de dedicar LA COLUMNA d’aquest primer FES TA FESTA del mes de març als gegants del centre penitenciari de Lledoners, una idea desenvolupada per la Colla de Geganters de La Llacuna, que es farà realitat aquest cap de setmana en aquesta presó bagenca. Una columna que es titula “Presons gegants”.

D’altra banda, i en homenatge a aquesta iniciativa, quasi tots els temes musicals del programa porten nom de presó. Cançons populars i tradicionals com “La presó del Rei de França”, amb la Companyia Elèctrica Dharma; “La presó de Nàpols”, en la versió eivissenca del grup CAP ON ‘NAM; i la “Giga de la presó de Lleida” que s’han inventat els del grup MUSCAT.

I a més de la petita agenda, a les NOTÍCIES ESCOLLIDES us parlem en exclusiva d’una nova revista editada per l’Ens de Comunicació Associativa: el seu nom CANEMÀS, Revista de Pensament Associatiu, una publicació d’assaigs, entrevistes, cròniques, una iniciativa excel·lent i molt recomanable, de periodicitat semestral i de la que trobareu tota la informació en aquest link.

Tampoc faltaran les seccions:

De tancar-nos, no ens tancaran. Si més no, així ho creiem. Però si ho fessin, porteu-nos un micròfon i un ordinador i no patiu, que no us faltarà el FES TA FESTA de cada setmana.