Programa 171 – 19/07/2013
(Edició 1960)

Programa 171 – 19/07/2013
(Edició 1960)

LA VIA CATALANA I FUTUROLOGIA RADIOFÒNICA AL FES TA FESTA

Cal aclarir que aquest programa que us oferim avui es va enregistrar ja fa uns dies, per allò de les vacances del personal. Però l’exercici de futurologia radiofònica que ens vam proposar ha funcionat i, efectivament, després de molts dies després de l’episodi de Bàrcenas i El Mundo, aquí (o allà) encara no ha dimitit ningú. Potser que ens hi dediquem.

I posats a no dimitir, no hem dimitit ni nosaltres que, una setmana més, us oferim una horeta de ràdio que es diu FES TA FESTA i que us parlarà de cultura popular i tradicional i de moltes coses més. Aquesta setmana ens hi posem amb la VIA CATALANA CAP A LA INDEPENDÈNCIA i amb la col·laboració del món de la sardana en aquesta via que ja s’ha concretat i que us expliquem amb detall. O nosaltres o els links, adreces i telèfon que us proporcionem:

info@fed.sardanista.cat
Tel.: 319.76.37
Via catalana sardanista al Facebook
via.assemblea.cat

A banda d’això el programa tindrà el seu Youtube recomanat que aquesta setmana serà una ja veterana cançó del grup STROMBERS que ens parla de “La Patum”.

A les NOTÍCIES ESCOLLIDES us parlem de la 20a. edició del Gran Concert de Sardanes i Música per a cobla dins la 51a. Edició del FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA, de Sant Feliu de Guíxols, que amb el nom de PAÏSOS CATALANS CANTEN, cançó tradicional i d’autor a través de 4 cantants acompanyats del so de la cobla, que tindrà lloc a l’Espai Port de Sant Feliu, el proper diumenge 21 de juliol a les 9 de la nit, amb les veus de Pascal Caumont, Miquela Lladó, Miquel Gil i Ramon Manent i la Cobla La Flama de Farners sota la direcció de Jordi Molina.

Cobla La Flama de Farners

I també us anunciem un parell de notícies del món geganter: l’estrena del “Ball de gegants de Sant Jaume”, a la Plaça de la Mercè de Barcelona, el dissabte 20; i la XXV Trobada de Gegants de Sant Andreu de Llavaneres, el diumenge 21.

I a més les seccions habituals com la CRÒNICA CASTELLERA d’en Carles Esteve, que aquesta vegada ens bateja el passat cap de setmana com un “Cap de setmana de tripletes”.

I més seccions:

I a la música, varietat de la bona: a banda dels temes del VIDEO RECOMANAT i dels CANTS DE TAVERNA, les sardanes “Cançó del lladre” de Joan Lluís Moraleda, i “Campanes i coloms”, de Eduard Martí Teixidor; i la “Mazurca trista” amb el grup RADIOKUARTET.

I continuem fent futurologia radiofònica: la setmana que ve hi tornem!. A veure si també l’encertem.