Programa 185 – 25/10/2013
(Edició 1974)

Programa 185 – 25/10/2013
(Edició 1974)

SANT MARTIRIÀ, SANTA ÚRSULA I ELS QUICO’S AL “FES TA FESTA”

Al FES TA FESTA d’aquesta setmana us parlarem, entre moltes altres coses, de la Festa Major de la Sardana que se celebrà el passat cap de setmana a Banyoles: la tradicional Festa Major de Sant Martirià. I us convidarem a que aquest us desplaceu cap a Valls, on tindrà lloc el III Forum Casteller tot coincidint amb la tradicional Diada de Santa Úrsula.

Pel que fa a Banyoles, el nostre director Jesús Ventura li dedica LA COLUMNA que amb el títol de “Estereofonia sardanista”, explica breument la seva experiència personal i professional a la festa de la capital del llac en el transcurs dels anys. I pel que fa als castells, tindrem també la CRÒNICA CASTELLERA, amb en Carles Esteve i la relació de castells importants assolits el passat cap de setmana. Una llista en la que destaquen dues poblacions ja que “Solsona i Alcover van veure castells de nou”.

També tindrem altres seccions:

Espectacle: Ecos de La Patum

A l’AGENDA us parlem de l’estrena a Berga de l’espectacle ECOS DE LA PATUM, que tindrà lloc el 27 d’octubre al Teatre Municipal de Berga. Una coproducció de l’Escola Municipal de Música i Comediants que podreu veure també el 3 de novembre al mateix teatre i el 10 a La Fira Mediterrània de Manresa.

També fem esment de l’acte institucional de Cloenda del 90è Aniversari de l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona, que tindrà lloc el proper dilluns dia 4, a les set de la tarda, al Parlament de Catalunya. I fins i tot us avancem el programa del SARAU ARTESENC que se celebrarà el dia 6 de desembre a Artés.

I a les NOTÍCIES ESCOLLIDES esmentem entre altres coses que el Cor Infantil Amics de la Unió ha estat nomenat com a Millor Formació Amateur d’Europa al certamen Let’s the Peoples Sing, celebrat a Luxemburg.

I us presentem el doble CD que commemora els primers 20 anys de QUICO EL CÈLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES, del que escoltarem un parell de temes: “La jota viatgera” i “Pregunteu-li a la olivera”. I acabarem amb una sardana del mestre Joan Roure: “Solsona, Ciutat Pubilla”.

Cada vegada hi posem més coses en una hora!