Programa 190 – 29/11/2013
(Edició 1979)

Programa 190 – 29/11/2013
(Edició 1979)

EL “FES TA FESTA” NO TE’L POTS PERDRE

Per que avui ja hi tornem a ser tots. I per que tenim moltes coses per oferir-vos.

Avui obrim amb una notícia que fa referència al cant coral, ja que la ciutat de Barcelona serà la capital mundial del cant coral l’any 2017. Així ho ha decidit la Internacional Federation for Choral Music acceptant la candidatura catalana per acollir l’organització del XI Simposi Mundial de Música Coral i la seva assemblea, que se celebra cada tres anys. El 2014, l’any que ve, es farà a Seul i el 2017, a Barcelona.

A les nostres seccions habituals tindrem LA COLUMNA, avui titulada “Un altre Memorial que potser t’has perdut”, en que el nostre director, en Jesús Ventura, fa la crònica de com es desenvolupà el Memorial Joaquim Serra que tingué lloc el passat diumenge, dia 24, a L’Auditori, de Barcelona, lamentant-se que malgrat una molt bona entrada, no s’hagi estat capaç d’omplir de gom a gom la sala com segurament mereixeria el concert. I a la CRÒNICA CASTELLERA, comencen resum de la temporada amb el primer capítol que en Carles Esteve dedica a les “Cinc colles de gamma extra”.

A la resta de seccions hi trobareu:

A l’AGENDA i a les NOTÍCIES ESCOLLIDES us parlem de trobades geganteres i, més concretament, de la que tindrà lloc aquest diumenge al Barri de Sant Andreu del Palomar, de Barcelona, amb motiu de la seva Festa Major; de la VI Festa de Tardor a Girona que organitzen els Amics de la Sardana Terranostra; d’un Taller de Romanços que organitza el Centre CARRUTXA, de Reus; o de les exposicions que proposa per les properes setmanes el Museu Etnològic de Barcelona a diferents indrets del país.

I la música, per començar i acabar el programa, dues sardanes del mestre Joaquim Serra, les titulades “Ofrena a València” i “Apassionada”, i al bell mig un tema del grup LA CARRAU sobre textos del Canigó de Mossèn Cinto Verdaguer: el que porta per nom “Noguera i Garona”.

Tot això i moltes més coses en aquest darrer FES TA FESTA de novembre. No us el podeu perdre!