Programa 216 – 30/05/2014
(Edició 2005)

Programa 216 – 30/05/2014
(Edició 2005)

MENCIÓ D’HONOR PEL “FES TA FESTA”

Una setmana més estem de celebració al “Fes ta festa” ja que dijous passat vam recollir una Menció d’Honor a l’acte de lliurament dels 14ns Premis Ràdio Associació de Catalunya celebrat a l’Auditori de la ONCE de Barcelona. En el programa de la setmana que ve parlarem abastament d’aquests premis, de l’acte de lliurament i del que representa per tot l’equip del FES TA FESTA poder estar en una llista tant prestigiosa. Moltes gràcies a tothom.

Lluís Subirana

Però en el moment que es va fer pública la notícia, el programa ja estava gairebé engiponat. I en el contingut previst hi hem inclòs un sentit comiat a dos personalitats culturals que ens han deixat aquests darrers dies: el titelleaire Sebastià Vergés i l’historiador sardanista Lluís Subirana. A LA COLUMNA el nostre director reflexiona, precisament, sobre “La injustícia del record”.

A la resta de seccions, de tot i força:

A les NOTÍCIES ESCOLLIDES us parlem, entre moltes coses més, de la presència fins al 13 de juny de l’Exposició “Joan Amades, la memòria del poble”, a la sala d’exposicions de Móra La Nova; del 4art Mercat d’espècies que organitza l’Associació Cultural El Trill que se celebrarà el cap de setmana del 7 i 8 de juny a la vila d’Argençola, a la comarca de l’Anoia; i de la pre-estrena d’AIRES DE LA TERRA, un espectacle de dansa i música catalana del Grup Montgrí Dansa que tindrà lloc el proper diumenge dia 22 de juny a la plaça de la República de Perpinyà.

Tot plegat barrejat amb bona música i bon humor. No us ho perdeu. Se’ns nota que estem contents.