Programa 225 – 01/08/2014
(Edició 2014)

Programa 225 – 01/08/2014
(Edició 2014)

LA NOVA WEB DE CULTURA POPULAR
DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA
AL “FES TA FESTA”

En aquest primer programa del mes d’agost estrenem fórmula estiuenca en que inclourem, a la part final, un petit concert que dedicarem monogràficament a un compositor concret o, com en el cas d’avui, en que recordarem algun enregistrament discogràfic realitzat en els darrers mesos.

Però en el programa no hi faltaran els espais habituals, ja que començarem, com fem darrerament, amb un reportatge de declaracions recollit pel nostre reporter Amadeu Carbó en l’acte de presentació de la nova Web de Cultura Popular de l’Ajuntament de Barcelona, que va tenir lloc el passat 23 de juliol a l’Espai 4 del Palau de la Virreina. Les veus de Jaume Ciurana, Tinent d’Alcalde i Regidor de Cultura, de Carles Sala, Director de Barcelona Capital i de Francesc Fabregat, director de Cultura Popular de l’ICUB, ens en donaran tots els detalls. Podeu accedir a aquesta web des d’aquest link.

Tampoc faltarà la CRÒNICA CASTELLERA d’en Carles Esteve, que aquesta setmana ens parla d’un “Cap de setmana de tripletes”, fent especial referència a la diada viscuda el passat diumenge a Vilallonga del Camp, amb una gran actuació de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

 

I hi haurà també les altres seccions:

I per acabar, el Mini-concert d’estiu en que recordarem el treball discogràfic RECORDANT EL DORADO, realitzat fa un parell d’anys per la Cobla Mediterrània, amb la col·laboració de la cantant-actriu Mercè Martínez. D’aquest CD ideat i dirigit per Bernat Castillejo n’escoltarem quatre obres: el Preludi de l’òpera “La dona d’aigua”, de Cassià Casademont, el cuplet “La Paula té unes mitges”, d’Enric Morera i L. Plana Taverna; el fox-trot “Crits”, de Lluís Puiggener; i la sardana “El Portfolio de Eldorado”, d’Albert Cotó.

I la setmana que ve encara no marxem de vacances. De fet, no marxem mai…