Programa 282 – 04/09/2015 – Edició 2071

Programa 282 – 04/09/2015 – Edició 2071

Sin-títuloTERRASSA SERÀ LA
30a CIUTAT GEGANTERA

En aquest primer “FES TA FESTA” de setembre entrevistem en Santi Serrano, cap de colla del grup dels geganters de Terrassa.

La festa grossa del món geganter serà els propers dies 18, 19 i 20 a la co-capital del Vallès Occiental. Podeu consultar tots els actes programats al web de Terrassa, ciutat gegantera 2015.

I tot i que aquest serà un dels temes centrals del programa, no ens quedarem aquí. Les seccions de cada setmana atendran la més rabiosa actualitat, començant per la CRÒNICA CASTELLERA en què en Carles Esteve ens parlarà, òbviament, d’aquesta “Diada de Sant Fèlix per a la història” que es va viure aquest passat cap de setmana a Vilafranca del Penedès. I fins i tot a les DITES I REFRANYS, en Víctor Pàmies ens comentarà aquella que diu “Les males notícies corren com el vent”, molt oportuna també en període pre-electoral, no us sembla?.

A més, tindrem també les seccions musicals habituals de l’estiu: els CANTS DE TAVERNA, amb en Francesc Sànchez Carcassés, que en aquesta ocasió ens proposa escoltar el grup ARJAU amb un tema amb música de Josep Bastons i lletra de Tòfol Mus: “Enamorar-se”. I també una nova versió de “La santa espina” que ens proposa en Josep M. Francino a ELS TEMES D’EN XINO. Probablement la més agosarada de les que hem escoltat fins ara: la del grup, que s’autoanomena de folk gamberro, ELECTRO TOYLETS. No us la perdeu.

A la part musical, també Terrassa serà una mica protagonista ja que escoltarem la sardana “Terrassa en el cor”, del mestre Manuel S. Puigferrer; i també les “Corrandes a plaça” amb el grup egarenc ELS MINISTRILS DEL RAVAL. Encara que el darrer tema ens desplaci cap al al darrer poble del nord de la costa del Principat per escoltar la Transardana n. 10 d’en Marcel Casellas, aquella que es titula “Port-bou a les nou”.

I no ens oblidem d’en Gustau Molas que ens porta un altre de ELS SECRETS DE L’ETNOLÒGIC en què ens parla de “Neules de paper”. Ja ho veieu: com sempre una miqueta de tot.

img-20150723-wa0005I la setmana que ve, des de la Via lliure a la República Catalana també hi haurà programa. Com no podria ser d’altra manera…