Programa 308 – 26/02/2016 – Edició 2097

Programa 308 – 26/02/2016 – Edició 2097

UN CONGRÉS DE FOC,
UNA NOVA APP CASTELLERA
I UN RECORD PER L’ABELARD ROURA
AL DARRER  “FES TA FESTA” DE FEBRER

El passat dissabte dia 20 de febrer se celebrà a Girona una Trobada d’Equips de Foc de la Flama del Canigó i ja que enguany s’escau el 50è aniversari de l’arribada de la Flama al Principat, s’ha programat per als propers dies 27 i 28 de maig, a Vic, i dins del Congrés Internacional de Focs de Sant Joan, el que serà el Primer Simposi Internacional de Focs de la Mediterrània. De tot plegat ens en parlarà l’Amadeu Carbó en el seu reportatge. Podeu obtenir el llibret en PDF amb les bases per a poder participar-hi en aquest link.

També al programa d’avui tindrem temps per recordar l’Abelard Roura, el pare del nostre col·laborador i amic Jordi Roura que ens ha deixat aquesta setmana a l’edat de 99 anys. Un home de ràdio a qui volem dedicar LA COLUMNA d’aquesta setmana que hem titulat “L’Abelard en el record”.

I tindrem moltes més seccions, com sempre:

Bé, de fet per acabar el programa escoltarem la sardana “Per tu, Rita”, del mestre Manuel S. Puigferrer amb la Cobla La Principal d’Amsterdam. I abans haurem escoltat la titulada “Flama 3.0”, de Jordi Molina. I també als de LA CARRAU amb el tema “Al cul tinc una flor”. I us parlarem també de l’app del Baròmetre casteller del nostre company en Carles Esteve…

I encara que sembli mentida, tot això amb una sola hora de rellotge. No us la perdeu!