Programa 315 – 15/04/2016 – Edició 2104

Programa 315 – 15/04/2016 – Edició 2104

UNA PRÈVIA DE SANT JORDI
AL “FES TA FESTA”

5536399_180 copiaI no és que ens aboquem a regalar-nos llibres i roses de manera convulsiva, encara no. Això ho deixarem per al dia 23. El que passa és que ja comencem a respirar l’ambient i l’essència d’aquesta festa que tant ens agrada, que tant estimem i de la qual tant gaudim.

I és que la setmana que ve arriba “Un altre Sant Jordi”, precisament el títol de LA COLUMNA que recupera el nostre director Jesús Ventura per començar l’edició d’aquesta setmana. Abans però haurem donat la benvinguda a una nova emissora que programarà el nostre programa cada dissabte de 9 a 10 del matí: els amics de Barcelona Digital Ràdio del Barri d’Hostafrancs, de Barcelona. Gràcies per confiar en nosaltres. Treballarem fort per no decebre-us.

I també al voltant de Sant Jordi tenim el costum de recuperar una secció del programa que lluïm des del primer dia i amb el mateix especialista: a partir d’aquesta setmana torna la CRÒNICA CASTELLERA d’en Carles Esteve, que per començar deixa constància que enguany tenim “Les colles en ple rendiment a l’abril”, sobretot si tenim en compte les construccions ja realitzades fins al dia d’avui.

No faltaran altres seccions com ara:

I us preguntareu: i la prèvia de Sant Jordi que ens han anunciat què? Doncs la prèvia serà bàsicament en el contingut musical ja que, a banda del tema d’en Xino, hem programat “La llegenda de Sant Jordi”, d’en Pep López i els Sopars de Duro; i les sardanes “Rosa de Sant Jordi”, de Fèlix Martínez i Comín i “Sant Jordi i el Drac mamen plegats” de l’incorregible Joan Josep Blay.

———————————————————————

Empar Moliner

I tal i com prometen durant el programa, no us perdeu aquest vídeo de la polèmica cremà de la Constitució de la companya Empar Moliner. Aquí teniu l’enllaç a la plana de Vilaweb on (encara) el podeu veure:

http://www.vilaweb.cat/noticies/el-video-dempar-moliner-cremant-la-constitucio-espanyola-a-els-matins-de-tv3/