Programa 404 – 22/12/2017 – Edició 2193

L’Associació Cultural FES TA FESTA ens manifesten en favor de la democràcia, de la llibertat d’expressió i del dret a decidir. Catalunya haurà de ser i serà el que vulguin els catalans.

Visca Catalunya lliure!

Programa 404 – 22/12/2017 – Edició 2193

Manuel Cubeles i Solé (1920-2017)

Ha mort
Manuel Cubeles

El coreògraf i gran activista i promotor de la llengua i la cultura catalanes Manuel Cubeles va morir a La Garriga el passat dia 19. En aquest FES TA FESTA tindrem un record sentit per aquest gran patriota que va treballar, especialment durant el franquisme més dur, per la recuperació i la conservació dels nostres signes d’identitat.

Però en aquest penúltim programa del 2017, parit i realitzat en el que electoralment s’anomena un dia de reflexió, comptem amb altres titulars que demostren que, malgrat les absències, hi ha molta gent que no para de treballar i de formar-se. Titulars com ara que “La flabiolaire Mar Vilar ha guanyat la XXIII Beca Josep M. Bernat” o que “L’historiador Francesc Farràs i Grau rebrà el Premi Joan Amades 2017”.

Notícies que comentarem i que alternarem durant el programa amb les nostres habituals seccions:

I musicalment tindrem també el Youtube de la setmana que aquesta vegada ens porta un grup resident a Tàrrega (com el senyor Aguilà), els LEXU’S, que ens interpreten una nadala del 2005 amb lletra i música d’en Carles Gómez que es titula “Ara és Nadal”.

I les sardanes “L’esquirol” de Josep M. Bernat, “Dansa viva” de Joan Làzaro (la tretzena semi-finalista de LA SARDANA DE L’ANY 2017), i “Nadales”, del nostre director Jesús Ventura, una sardana que tradicionalment clou el FES TA FESTA més proper previ al Dia de Nadal.

I hagi passat el que hagi passat a les eleccions catalanes, la setmana que ve farem el darrer programa del 2017 i estarem preparant amb il·lusió els del 2018.

I ara estem feliços de poder desitjar-vos un BON NADAL.