Programa 424 – 27/04/2018 – Edició 2213

Programa 424 – 27/04/2018 – Edició 2213

Ja es coneixen les 10 finalistes
de La Sardana de l’any 2017

Precisament en el programa d’aquesta setmana es desvetllen les dues darreres  que optaran el proper dia 12 de maig a Alcanar a obtenir aquest preuat títol de Sardana de l’any: la guanyadora de la 9a semifinal, la titulada “Lluna”, de Quim Reixac, i la que ha completat automàticament l’elenc per ser la de millor percentatge de vots en les semifinals, la del mestre Xavier Cassanyes que porta per títol “Sardanes d’argent a Igualada”.

Les escoltarem totes dues i al final d’aquest davantal, podeu veure el llistat definitiu de les finalistes.

Però seguint amb un contingut molt musical, us parlarem del darrer treball del grup LES VIOLINES, el CD titulat “Quatre estacions”, que presenten el proper divendres dia 4 al CAT (Centre Artesà Tradicionàrius) i del qual sentirem un tema que serà també el nostre Youtube de la setmana: “Lunnys swing”.

I sense moure’ns del CAT us parlarem també que continua la XVIIa edició de LA TAVERNA DEL CAT, aquest cicle de concerts propers dels dimecres que ens durà fins a finals de juny. Aquest primer dimecres de maig hi actuaran la Cati Plana i en Pau Puig, amb el seu treball De peus a Terra.

I tindrem també les seccions de periodicitat diversa.

I com us dèiem abans, LES VIOLINES protagonitzen el nostre Youtube de la setmana.

Ja ho veieu, com sempre, una polsim de tot. I si ja us dèiem la setmana passada que de títols i de màsters no en tenim, el tema de robar… Només us volem prendre una miqueta del vostre temps… I compartint-lo!
—————————————————————————————-