Programa 435 – 06/07/2018 – Edició 2224

Programa 435 – 06/07/2018 – Edició 2224

Un sabadellenc a terres americanes

Aquest és el títol d’aquest concert del tot recomanable que tindrà lloc aquest proper dilluns dia 9, a les 10 del vespre, a l’anfiteatre de l’Espai Cultura, de Sabadell, amb la mezzo-soprano Marta Valero i la cobla Mediterrània, sota la direcció de Bernat Castillejo, i en el qual les cançons i les sardanes d’Agustí Borgunyó seran les grans protagonistes. Un concert inclòs dins el FRESC FESTIVAL SABADELL 2018 i ubicat igualment en el sí de la XIXa edició del Festival Internacional de Música de la capital vallesana.

Marta Valero i Bernat Castillejo a l’Amfiteatre de la Fundació Antiga Caixa SabadelL

Però no us parlarem només del que vindrà, sinó també del que ha passat, o potser més ben dit, d’allò que ens ha passat a la gent del FES TA FESTA, i us parlarem de la conferència sobre calendaris de l’Amadeu Carbó a l’UNDÀRIUS 2018 de Girona (amb visita inclosa als companys de FEM GIRONA). O de l’escapada d’en Jesús Ventura a la ballada del cicle SARDANES A LA FRESCA del passat dimarts a la Masia de Can Falguera, de Palau-Solità i Plegamans.

I, com que no tenim el do de la multi-ubiqüitat també us parlarem de com han anat o estan anant les coses a Banyoles (amb la Sardana per la Llibertat), a Washington (amb l’Aplec Internacional)… I encara tindrem temps de parlar-vos de Convenis per a la preservació del Patrimoni i d’una nova secció d’informació sardanista Tres i fora, al diari digital Territoris.cat.

I no oblidem les seccions:

I, no cal dir-ho, molta música: les sardanes “Gironina” de Joan Manén i “Somni” de Manuel S. Puigferrer. Les “Corrandes de Beget”, del grup CORRANDES SÓN CORRANDES. I el Youtube de la setmana, amb el grup BRAMS i el seu tema “El més precís dels mapes”.

I la setmana que bé, més FES TA FESTA. Ara per ara, escolteu aquest primer estiuenc a veure si el trobeu més refrescant…

Si no fos pels tòpics…

—————————————————————
I aquí teniu els dos videos promesos:

El de les vistes aèries de la SARDANA PER LA LLIBERTAT de Banyoles

i el resum de FIGUERES CAPITAL DE LA SARDANA 2017 explicat pel gegant PEP VENTURA.