Programa 467 – 15/02/2019 – Edició 2256

Programa 467 – 15/02/2019 – Edició 2256

Serenata.cat amb La Principal

Aquest és el nom del nou treball de la cobla-orquestra de la Bisbal que ens presenta una proposta sorgida del projecte La Principal acústica, un concert de cobla amb les quatre veus solistes de l’orquestra i amb un repertori molt variat que passa per estils tan diferents com ara obres líriques, estàndards d’arreu, cançons populars, nova cançó i música instrumental dels nostres clàssics. En sentirem una mostra, el tema que tanca el disc “Lo garrotín de Lleida”, una rumba catalana popular per a la qual han comptat amb un munt de col·laboracions.

Musicalment us parlarem també del nou disc que estan enregistrant el grup CRIATURES i que, amb el nom de PRAXINOSCOPI, presentaran els dies 2 i 3 de març al Honk Kong Arts Festival i a finals del mateix mes al Tradicionàrius.

I escoltarem la divuitena semi-finalista de “La sardana de l’any 2018” que és la titulada “Dels 40 als 50, felicitats!”, de Jaume Riu, amb la cobla Sant Jordi. I també la Sant Jordi i en Roger Mas seran els protagonistes del nostre Youtube de la setmana, amb un dels temes més emblemàtics del cantautor solsoní: “L’home i l’elefant”.

I encara en la part musical acabarem el programa escoltant la cobla Mediterrània escoltant la sardana “Noces a Vic”, del mestre Josep M. Serracant.

I si parlem de les seccions també en tindrem un parell amb la música com a protagonista:

I encara us podrem parlar, entre moltes altres coses, d’un projecte anomenat TREU LA TEVA BÈSTIA, un taller cooperatiu d’escultura comunitària que es portarà a terme simultàniament a 4 instituts de diferents demarcacions: Esplugues de Llobregat, Lleida, Salou i Salt.

I la setmana que ve, més. Com sempre.

Forts…

Tossuts…