Programa 477 – 26/04/2019 – Edició 2266

Programa 477 – 26/04/2019 – Edició 2266

ONA DIGITAL
s’afegeix a la família
del FES TA FESTA

I, òbviament, començarem aquest darrer programa del mes d’abril donant la més cordial benvinguda als amics i als nous oients que a partir d’ara ens escoltaran des d’ONA DIGITAL, una emissora que emet des de la xarxa per a totes les comarques del país i pel món sencer i que ha considerat oportú incloure el nostre FES TA FESTA en la seva programació. Moltes gràcies per la vostra confiança.

Un programa en què comentarem la Diada de Sant Jordi i aprofitarem per parlar d’alguns llibres, com ara el que recomana l’Amadeu Carbó, LES SERPS IMPOSSIBLES, de Jesús Avilés i Feliu Torrents. O el recomanat per en Jesús Ventura, SIS NITS D’AGOST, de Jordi Lara, que narra els darrers dies de la vida de Lluís M. Xirinachs. I encara en el primer bloc tindrem molta música: recuperarem un dels primers temes dels CATARRES, “Caramelles”, molt adient en aquestes dates i coneixerem les dues darreres finalistes del Concurs LA SARDANA DE L’ANY 2018: “Los dos perxes”, d’Amadeu Escoda i “Palau, el nostre poble” de Francesc Picart, interpretades per les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i la Principal de la Bisbal, respectivament.

També tindrem les SECCIONS amb catifa vermella inclosa:

Tindrem com sempre un Youtube de la setmana. Un tema calentet, acabat de sortir de fàbrica, com és el cas del que dona nom al segon treball dels BIFLATS i que ens parla d’un antiheroi ben especial: un personatge que han batejat amb el nom de “Hummusman”.

I també en aquest FES TA FESTA tindrem l’habitual bloc de notícies breus, destacant l’atorgament de dues Medalles d’Or al Mèrit Cultural per part de l’Ajuntament de Barcelona a dues pedagogues de referència: l’arbucienca Maria Dolors Bonal i de Falgàs i la cardonina Assumpció Malagarriga i Rovira, dos pilars de la pedagogia musical de casa nostra. Moltes felicitats a ambdues.

Així mateix farem esment de les moltes activitats que es duen a terme o estan en plena marxa durant aquest darrer cap de setmana d’abril i de les que ja us en hem parlat en altres programes com ara l’Aplec Internacional de Copenhagen que organitza ADIFOLK, la Setmana Medieval de Montblanc, la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar o la Fira del Món Geganter a Castellterçol, per citar-ne només algunes.

Veureu també que hem renovat la columna dreta de la nostra web (sidebar rigth) on hem establert contactes directes (links) amb activitats que generen notícies durant períodes llargs de l’any. Així podreu conectar ràpidament amb les constants novetats de la Fira Mediterrània o amb les programacions de Cicle Cultura Popular als Ateneus o La Taverna del C.A.T.

I acabarem el programa i aquest davantal amb l’esperit de la Festa de Sant Jordi. El programa amb la sardana del mestre Fèlix Martínez i Comín titulada “Rosa de Sant Jordi”. I el davantal amb un poema que ens ha enviat la oient i amiga Concepció Casadevall.

I la setmana que ve… més!!!