Programa 552 – 02/10/2020 – Edició 2341

Programa 552 – 02/10/2020 – Edició 2341

Tornen les sardanes al Pla de la Catedral de Barcelona

A partir d’aquest cap de setmana i durant els mesos d’octubre i novembre, es reprendrà el Cicle SARDANES A LA CATEDRAL que organitza l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona i que farà possible la presència de la sardana cada dissabte  a la tarda i els diumenges i festius al matí amb l’excepció del dilluns 12 d’octubre. Esperem que a partir del febrer del 2021 el Cicle es pugui desenvolupar ja amb total normalitat.

I tindrem com un doble Youtube de la Setmana: d’una banda amb el darrer dels grups finalistes del Concurs SONS, els valencians Laura Esparza i Carlos Esteban, amb un tema titulat “Ulls que miren”.

I d’una altra banda amb la Clara Fiol, que en principi va ser sel·leccionada com a finalista però que per circumstàncies diverses no ho podrà ser. A ella l’escoltarem i la veurem amb un tema propi titulat “Això era i no era”. Recordeu que la final és el dia 10 d’octubre al C.A.T.

Pel que a les SECCIONS, tindrem de tot:

En el camp musical escoltarem també les sardanes guanyadores de La sardana de l’any 2015: “Trenta i cinquanta a Bellvitge”, de Joan Jordi Beumala (Premi Popular) i “El silenci del far”, de Jordi Molina (Premi de la Crítica).

I us parlarem de moltes altres coses: com ara l’Exposició COREOGRAFIA ARCHEOLOGICA que s’inaugura el proper dia 8 d’octubre a la Casa del Entremesos de Barcelona; o del 1r. OBERT COP DE BÈLIT a la COVID-19 que tindrà lloc a Girona aquest diumenge dia 4 al matí; o del IOCUS, la IX Escola de Tardor (ja que no ha pogut ser d’estiu) que tindrà lloc a Olvan del 23 al 25 d’octubre i que han organitzat els bons amics de la Companyia L’Anònima de Jocs. Les inscripcions ja estan obertes.

I la setmana que ve farem una bona prèvia de la Fira Mediterrània de Manresa, que ja la tenim aquí.

No us ho perdeu.