Programa 561 – 04/12/2020 – Edició 2350

Programa 561 – 04/12/2020 – Edició 2350

Comença la campanya nadalenca

De fet, en algunes coses ja fa temps que ha començat. Però a partir d’aquest primer programa del mes de desembre, també el FES TA FESTA ens afegim a la bogeria col·lectiva. Si més no en els temes musicals i en els indicatius.

Però també us parlarem d’altres coses. Com ara dels Premis Nacionals de Cultura 2020 que es van entregar televisivament el passat 29 de novembre i dels quals podeu conèixer la història i els detalls en aquest Llibret dels Premis Nacionals de Cultura 2020 editat pel CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts) que és l’entitat que els atorga anyalment.

O de dues exposicions molt interessants que ja estan en marxa. Aquests dos cartells us en donen els detalls bàsics:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També tindrem les SECCIONS:

I seguint amb l’ambient nadalenc, al Youtube de la setmana escoltarem la cançó de la campanya nadalenca de l’Ajuntament de Barcelona: un tema de la Paula Valls amb un títol realment eloqüent: “És Nadal”.

I la resta del contingut musical seran dues sardanes amb temes nadalencs: “Tendres records”, d’Agustí Borgunyó i “Ressons nadalencs” de Francesc Camps, interpretades respectivament per les cobles Els Montgrins i Ciutat de Girona; i la magnífica versió de la nadala “El desembre congelat” de Carme Canela i la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona amb arranjament de Joan Díaz.

I consumarem l’estrena del BUSCA-RAONS, aquest nou canal d’entrevistes de l’Amadeu Carbó que s’inaugura amb una de tranquil·la (pel que fa a la durada) però a la vegada intensa (pel que fa als continguts) amb l’antropòleg Pep Fornés. La podeu seguir aquí, a la plana del FES TA FESTA.

I ja aniríem acabant.

Això si. Fins la setmana que ve…