Programa 569 – 29/01/2021 – Edició 2358

Programa 569 – 29/01/2021 – Edició 2358

2021: Any Manuel Cubeles

Entre aquest cap de setmana i el que ve, tindrà lloc l’acte inaugural d’aquest any d’homenatge en què se celebraran una munió d’actes i presentacions tot honorant la figura d’aquest gran coreògraf i activista cultural de qui enguany s’escau el centenari del seu naixement.

Però començarem el programa parlant del Tradicionàrius i, molt especialment, de la notícia encara punyent de la mort la setmana passada d’una de les seves ànimes: l’amic Jordi Fàbregas. I aprofitarem per dir una petita porció del molt que ens agradaria (i ens agradarà) dir d’en Jordi i que no van poder-ho fer la setmana passada quan ja teníem el programa tancat i llançat en el moment d’assabentar-nos del seu òbit. I l’escoltarem amb un dels temes més emblemàtics d’un dels seus grups també més emblemàtic: el “Romanço de Sant Rorro” amb els PRIMERA NOTA.

El Youtube de la Setmana estarà també dedicat al Festival TRADICIONÀRIUS, i tindrà com a protagonistes les veus femenines del grup occità COCANHA amb el tema que obre el seu darrer CD  PUPUT que presenten aquest proper divendres dia 5 de febrer al CAT. El tema es titula “Suu camin de sent Jacques”.

No faltaran les SECCIONS, amb l’estrena d’una nova temporada de SECRETS de l’incombustible Gustau Molas:

I escoltarem també dues sardanes del nou CD SARDANES DEDICADES A RUBÍ – Volum 7 de la cobla Jovenívola de Sabadell: “Els jardins de l’Ateneu”, de Jordi León i “Llegendària”, de Ferran Carballido.

I la de coses que tenim al sarró per parlar-vos-en la setmana que ve! No us ho creuríeu!

Cuideu-vos.