Programa 570 – 05/02/2021 – Edició 2359

Programa 570 – 05/02/2021 – Edició 2359

SANTA EULÀLIA CONFINADA

Aquest proper cap de setmana, la ciutat de Barcelona celebrarà la seva festa major petita, la Festa de Santa Eulàlia, una festa més que es veurà afectada per la COVID però que ha trobat la manera de sobreviure gràcies a l’streaming i a la inventiva dels seus organitzadors i vilatans. Així els actes oficials i protocol·laris es retransmetran via web, es mantindran les exposicions programades, s’evitaran tots els actes presencials, però podreu gaudir també per la xarxa d’algunes iniciatives com ara les de l’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya o l’Audició de Santa Eulàlia, que ha organitzat l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona amb la col·laboració del Casino l’Aliança del Poble Nou i amb l’actuació de la cobla La Principal del Llobregat i la colla Violetes del Bosc, per citar-ne només un parell. Trobareu tota la informació en aquest link: https://www.barcelona.cat/santaeulalia/ca.

Parlarem també d’aquest 34è Tradicionàrius que continua el seu camí. I escoltarem dos temes de grups que hi participaran aquest propers dies: El Belda i el conjunt Badabadoc que ens interpretaran a ritme de reggae un clàssic d’en Tomeu Penya: “Plou”. I en Jaume Arnella i el grup Corrandes són corrandes que reivindiquen la seva condició de “Músics de carrer” en el que serà el nostre Youtube de la setmana.

I escoltarem també dues sardanes: “Conte de fades” de Josep M. Ruera i “Eulàlia” de Mossèn Àngel Obiols.

Les SECCIONS de la setmana seran:

I deixarem constància de com en són de treballadors alguns dels nostres col·laboradors, com és el cas de l’Antoni Serés, el nou flamant director de la Revista CANEMÀS, que ha publicat un nou número amb articles d’allò més interessants i atractius. O també de les dues Exposicions del Fons Amades que ha comissariat el mateix Toni: “Les ombres xineses” i “La vella Quaresma”, que podeu veure en diferents sales del país.

I la setmana que ve, més FES TA FESTA!