Programa 611 – 19/11/2021 – Edició 2400

Programa 611 – 19/11/2021 – Edició 2400

El Calendari de l’Ermità 2022 ja a la venda

Avui us parlarem d’aquesta publicació que ja podeu trobar als quioscs i a les llibreries i que, un any més, i de la ma d’Edicions Morera, ens porta un cabàs d’informació i novetats com ara articles sobre consum sostenible i consells per evitar el malbaratament, la guia més completa de fires, mercats setmanals i festes majors i nous apartats com Els secrets del calendari i Fa 100 anys a Catalunya. També inclou el desplegable “Calendari dels nens i les nenes per apropar la cultura popular als més petits.

Un calendari que es publica fa 147 anys i del qual ja fa 32 que en parlem perquè amb aquesta edició número 611 de la nostra època a la xarxa, el FES TA FESTA arriba ja al programa 2400 de tota la seva història. Una celebració que farem amb molta austeritat però amb moltíssima alegria amb la vostra companyia.

Per això, musicalment, començarem dient un Bon dia ben fort a tothom amb la versió de la cançó d’en Lluís Gavaldà del Quartet MÈLT i la cobla Contemporània, inclosa en el CD LA SUPER SARDANA DE L’ANY, una de les novetats discogràfiques de les darreres setmanes. I també escoltarem a la Contemporània amb una altra sardana del seu darrer CD CONTEMPORANIS  Volum 10, concretament la del jove compositor Xavier Ventosa titulada Dels fillols als padrins.

Encara musicalment dedicarem el Youtube de la setmana al Miquel Gonzàlez, el graller vilanoví que ens deixava aquest mateix mes de novembre, i l’escoltarem i el veurem interpretant la versió de Yesterday, el clàssic del Beatles que tantes vegades van interpretar amb el seu grup ELS GRALLERS DE L’ACORD.

També tindrem les SECCIONS:

I encara tindrem temps de parlar-vos de diverses activitats com ara la projecció-conferència sobre Fèlix Martínez Comín i Pepita Llunell que farà en Joan Domènec i Moner a la Casa de la Sardana el proper dimecres 24 de novembre a dos quarts de set de la tarda; o de l’Exposició sobre el pessebrista Salvador Masdéu que s’inaugura el divendres 26 a Sant Andreu de Llavaneres; o del 20è Festival de Bandes de Catalunya, aquest diumenge a L’Auditori de Barcelona… I fins i tot repassarem les actuacions del Cicle Cultura Popular als Ateneus de Barcelona pels propers dies.

I per acabar, clourem el cicle de sardanes dedicades a les emissores que ens fan confiança amb una meravellosa sardana del mestre Conrad Saló titulada “Benvolença a La Bisbal” i que programem en honor a Ràdio Bisbal, la darrera incorporació a la família radiofònica del FES TA FESTA.

I la setmana que ve, el 2401. O el 612. Que cadascú segueixi el compte que vulgui.