Programa 617 – 31/12/2021 – Edició 2406

Programa 617 – 31/12/2021 – Edició 2406

Llibres de Cultura Popular per anar fent la carta als Reis (els de debò)

El programa d’aquesta setmana és dues vegades especial. Depèn com, pot ser considerat el darrer programa de l’any ja que l’hem fet públic el divendres 31 de desembre, però la majoria d’emissores el programen a partir de l’1 de gener, cosa que el converteix en el primer Fes ta Festa del 2022. Tot plegat un embolic.

Embolic o no, tot l’equip del Fes ta Festa us volen desitjar el millor any nou i que el 2022 sigui lliure de COVID, altres malures i que ens ompli de felicitat. I sobretot que ens retorni el Jesús Ventura recuperat del tot.

Pel que fa als continguts del programa hem decidit ajudar-vos a fer la carta als Reis i ens hem permès la gosadia de recomanar-vos llibres de Cultura Popular i Tradicional que han estat novetat aquest 2021. Hem fet una selecció variada d’uns pocs títols però n’hi ha tants…

Com hem fet en els darrers programes us hem preparat una tria de nadales força eclèctica:

  • PASSEIG EN TRINEU – COBLA SANT JORDI, CIUTAT DE BARCELONA
  • SI ENS VEIESSIS – Joan Dausà amb Sara Pi
  • EL NOI DE LA MARE – Una versió interpretada per Lluís Gavaldà i tots els cantants i músics que participen en el CD “+ Cançonetes per la Bressola” (2010) i que serà el nostre YouTube de la setmana

I finalment una sardana preciosa tancarà aquest programa a cavall del 2021 i el 2022. EL RELLOTGE DE L’AVI d’ Agustí Borgunyó interpretada per la Cobla de Cambra de Catalunya.

I com sempre les seccions dels nostres experts que donen contingut al programa:

56 minuts de ràdio i cultura popular que volen desitjar-vos bon any 2022 a tots i totes.