Programa 645 – 15/07/2022 – Edició 2434

Programa 645 – 15/07/2022 – Edició 2434

Un Fes ta Festa nadalenc
amb el pessebrisme com a protagonista en ple mes de juliol.

 El pessebrisme i la declaració de patrimoni cultural immaterial
serà el tema central del programa.

 

Benvinguts i ben trobats a una nova entrega del Fes ta Festa el programa de cultura popular i tradicional a les ones i a internet.

En ple mes de Juliol, quan només veiem el moment d’anar a la platja i fer uns gelats per apaivagar la calor, el Fes ta Festa el farem molt nadalenc. I està molt justificat, ja que fa pocs dies l’estat espanyol va declarar el pessebrisme patrimoni cultural immaterial.

El pessebrisme i aquesta declaració de patrimoni cultural immaterial serà el tema central del programa. En Josep Porta president de l’Associació de Pessebristes de Barcelona ens ho explicarà amb tota mena de detalls i molta passió. A Josep Porta li agrada fer pessebres i s’estima el pessebrisme i això es nota. Ja ho veureu.

I posats a ser agosarats un dels temes musicals programats és una nadala …. però també hi trobareu, sardanes, havaneres, un tema ska. Després diran que som eclèctics, i és veritat al Fes ta Festa tot hi cap, si està ben fet.

Com sempre els comentaris dels nostres estimadíssims col·laboradors i estimadíssimes col·laboradores que aporten coneixement i erudició en les seves seccions.

Prop d’una horeta de cultura popular, que tant ens agrada.

Temes musicals:

  • El Caganer – Marc Parrot
  • Juliol – Tomàs Gil i Membrado – Cobla Principal de la Bisbal
  • Festa Major – Xeic
  • La Quinzena – Manuel Oltra – Cobla de Cambra de Catalunya

 

Seccions:

 

Fins la setmana que ve.