Programa 667 (16/12/2022) Edició 2456

Programa 667 (16/12/2022) Edició 2456

El Cant de la Sibil·la al Fes ta Festa

 Posem el centre d’atenció en el Cant de la Sibil·la que posa cada any en escena l’Orfeó Martinenc

 

Fa goig, vaja, a nosaltres els del Fes ta festa ens agrada quan s’atansa el Nadal. En Jesús Ventura sempre deia quan arribaven aquestes dates que li agradava desitjar bon Nadal i que considerava que era una de les expressions més maques de la nostra parla. Penso que té tota la raó del món.

Nadal,  la festa més gran sense cap mena de dubte i que arriba com sempre farcit de tradicions, costums, representacions, àpats …. Tot un univers festiu.

Aquesta setmana portem al Fes ta festa un bocí d’aquest univers. El tema central del programa és el Cant de la Sibil·la i més concretament un que és nòmada i que itinera per parròquies i temples de Barcelona.

 

Anaís Oliveras

Us parlem del Cant de la Sibil·la que posa cada any en escena l’Orfeó Martinenc. Anaís Oliveras, directora d’aquest orfeó, és qui ens l’ha descobert i nosaltres senzillament hem recollit les seves paraules i la seva passió i estima per aquesta Sibil·la per tal de fer-vos-les arribar.

Passió i estima és el que també ens fan arribar els col·laboradors i col·laboradores amb les seves seccions que com sempre traspuen saviesa i erudició, tot plegat ben amanit amb l’actualitat i música diversa i de qualitat.

I amb això ja haurem fet els 55 minuts de Fes ta Festa.
Us fa el pes? sí? Doncs vinga, som-hi.
Tot el Fes ta Festa a un clic.

 

Temes musicals

  • Cant de la Sibil·la-  Maria Arnal i Marcel Bagés
  • El bon Jesuset –  Cris Juanico i Marta Elka
  • La Mare de Déu – Quico el Celio, el Noi i el Mut de Ferreries
  • Nit de Nadal – Josep Grivé – Cobla els MOntgrins

Seccions

 

Fins la setmana que ve