Programa 671 (13/01/2023) Edició 2460

Programa 671 (13/01/2023) Edició 2460

L’EXPOSICIÓ “DESPRÉS DE LA GUERRA. LA VIDA QUOTIDIANA SOTA EL FRANQUISME” AL FES TA FESTA.

Salvador Palomar, tècnic del Museu de Reus i membre de Carrutxa Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria, és qui ha coordinat aquesta exposició i qui ens n’ha explicat les interioritats.

 

Benvinguts, ara sí que ja hi tornem a ser.

Ja hem paït els torrons, les neules, les escudelles, canelons, i tortells de reis. Els contenidors de deixalles són plens de cartrons i d’altres protectors i embalatges que delaten que els reis han fet la seva feina.

Ara, després de les festes de Nadal, tornem a la normalitat. Això sí amb els aires d’un temps renovat en el qual tenim posades les esperances que aquest 2023 serà millor que el 2022.

I al Fes ta Festa sembla que serà així. La setmana passada el programa estrenava un nou format i creixia en emissores que el programen i aquesta setmana també, ja que s’incorpora a l’elenc d’emissores del Fes ta Festa, Ràdio Vilassar de Dalt que a partir d’ara i des del 97.4 de la FM farà arribar el nostre programa a aquest municipi del Maresme. Benvinguts.

Pel que fa als continguts del programa, aquesta setmana anirem a Reus i visitarem l’exposició «Després de la guerra. La vida quotidiana sota el franquisme» . Ho farem de la mà de Salvador Palomar, tècnic del Museu de Reus, membre de Carrutxa i que ha estat qui ha coordinat aquesta exposició.

Salvador Palomar

Com sempre actualitat, música, i les seccions dels nostres col·laboradors i col·laboradores.
Fet i fet, 55 minuts de cultura popular i associacionisme a la ràdio i a internet.
Som-hi? sí?
Tot el Fes ta Festa a un clic.

Temes musicals:

  • Migjorn – Manuel Oltra – Cobla de Cambra de Catalunya  
  • La Presó de Lleida – Inxa Impro Quartet
  • La Jornada de Vuit Hores – Corrandes són Corrandes
  • Amics de Vilassar de Dalt – Pepita Lunell – Cobla Ciutat de Girona

Seccions:

 

Fins la setmana que ve