Programa 682 (31/03/2023) Edició 2471

Programa 682 (31/03/2023) Edició 2471

LA JOTA, PROTAGONISTA DEL FES TA FESTA

 Falset acull del 14 al 16 d’abril el 3er Congrés de Jota.

 

Benvinguts al Fes ta Festa, el programa de Cultura Popular i associacionisme que podeu escoltar a la ràdio i a internet.

Avui estem molt contents perquè a la família d’emissores que programen el Fes ta Festa s’hi afegeix Ràdio La Selva, de la Selva del Camp que a partir d’ara emetrà el Fes ta festa tots el divendres a les 21 hores i els dissabtes a les 19 hores. Aprofitem doncs aquest encapçalament de programa per saludar tots els selvatans i selvatanes que ens escolteu per primera vegada i dir-vos que esperem estar a l’alçada del que espereu de nosaltres i que, sobretot, ens ho passem bé plegats.

El tema central d’aquesta setmana ens porta a Falset, perquè del 14 al 16 d’abril s’hi celebra el 3r Congrés de Jota i n’hem volgut parlar i anunciar-lo. És per això que hem anat a trobar a l’Elena Espuny de l’Institut Ramon Muntaner l’IRMU, una de les entitats que impulsen i organitzen aquest congrés.

 

Elena Espuny

 

A l’actualitat del Tornaveu hem parlat dels expedients per reconèixer diverses figures del bestiari com a béns culturals, del Pla d’Igualtat de les Colles Castelleres, de la temporada de passions, i del FIMPT, el Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú.

Com sempre una selecció de temes musicals, i les seccions dels nostres col·laboradors o col·laboradores ens conduiran per aquests 55 minuts que tenim per endavant, gaudint de la Cultura Popular que tant ens agrada.

Ens acompanyeu sí? Vinga, som-hi.
Tot el Fes ta Festa a un clic.

Temes musicals:

  • Jota de les Plegadores d’Olives-  Quico el Cèlio el Mut i el Noi de Ferreries
  • Dues Pasqües abans de Rams. Xevi Capdevila – Cobla Lluïsos de Taradell
  • Mercat del Ram – Celdoni Fonoll.
  • Aires de Ponent –  Mercè Navarro – Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona – (Sardana guanyadora de la  10ena eliminatòria de LSDA)

Seccions:

Fins la setmana que ve