Programa 687 (05/05/2023) Edició 2476

Programa 687 (05/05/2023) Edició 2476

EL RECTOR DE VALLFOGONA ARRIBA AL FES TA FESTA

 

Modest Corbella ens explica tot el que cal saber de l’Any Rector de Vallfogona

 

Una setmana més i ens tornem a retrobar.

Benvinguts al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que podeu escoltar a la ràdio i a internet.

El tema central d’aquesta setmana ens ve molt de gust parlar-ne, perquè en un futur no gaire llunyà els del Fes ta Festa en serem art i part. Us parlem de la celebració dels 400 anys de la mort del rector de Vallfogona, una celebració que ha pres el nom genèric de Any Rector de Vallfogona.

Rector de Vallfogona

Per saber tots els ets i uts hem anat a cercar un dels impulsors d’aquesta iniciativa, en Modest Corbella Sambola, que des de Vallfogona de Riucorb, ens ho ha explicat tot. Tot el que es pot explicar és clar, per que aquestes celebracions sabem com comencen però mai com acaben.

L’actualitat del Tornaveu ens aproparà al programa El país a l’escola, al Concurs Nacional de Tabal Tradicional, als Premis Arlequí de Teatre Amateur, i de la presència de gegants catalans a Timisoara, Capital Europa de la Cultura.

El Baròmetre Casteller, el concurs de La Sardana de l’Any, les seccions sempre sàvies dels nostres col·laboradors i col·laboradores i tot plegat amb un bon amanit de temes musicals. ens dura per aquests 55 minuts de cultura popular que tenim per endavant.

Veniu? sí?
Tot el Fes ta Festa a un clic.

 

Temes musicals:

  • Que cegament amor – Pili Cugat i Carlos Lupprian – Cantant al Rector de Vallfogona
  • El Testament d’Amelia – Carola Ortiz – Pecata Beata
  • Ocells primerencs – Lluís Pujals – Cobla la Principal de la Bisbal – Sardana guanyadora de la4arta semifinal La Sardana de l’Any

Seccions:

 

Fins la setmana que ve